Deki992 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Очигледно си пропустио детаље од суштинског значаја па зато превише буквално тумачиш. Хришћанство је пуно поука које су наизглед парадоксалне али тек се животом у Христу разјашњавају, дакле - искуством а не логиком. Pa evo iz iskustva tvog zivotnog,sta ti vise volis kada se ljudi oko smeju pa makar i na najvece gluposti ili kada su tuzni i placu?! Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Pa evo iz iskustva tvog zivotnog,sta ti vise volis kada se ljudi oko smeju pa makar i na najvece gluposti ili kada su tuzni i placu?! Смех је пројава а повод није увек очигледан. Овако, ценим кад се човек смеје због радости ближњег, кад тим (о)смехом пројављује своју добру вољу. Не волим кад се неко смеје збијајући неумесне шале на туђ рачун, дакле смех из презира. Такође не волим ни кад људи празнослове о којечему и грохотом се смеју свакојаким глупостима. Изузетно ценим кад човек плаче над својом палом природом надајући се спасењу из тој јадног стања (радосна туга). Не волим кад неко плаче из очајања или самосажаљења. Дијана. and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Смех је пројава а повод није увек очигледан. Овако, ценим кад се човек смеје због радости ближњег, кад тим (о)смехом пројављује своју добру вољу. Не волим кад се неко смеје збијајући неумесне шале на туђ рачун, дакле смех из презира. Такође не волим ни кад људи празнослове о којечему и грохотом се смеју свакојаким глупостима. Изузетно ценим кад човек плаче над својом палом природом надајући се спасењу из тој јадног стања (радосна туга). Не волим кад неко плаче из очајања или самосажаљења. Ovde se ne radi i tome sta ti ili ja volimo ili ne volimo brate,to ne mora biti merodavan dokaz ispravnosti ili ne ispravnosti nekog postupka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Pa evo iz iskustva tvog zivotnog,sta ti vise volis... Добро, сматрам да је тако исправно, уосталом питао си... LISA and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Добро, сматрам да је тако исправно, уосталом питао си... Au,zakopao si me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 @@Deki992, Сам си тражио одговор, немој сад да се жалиш. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 @@Deki992, Сам си тражио одговор, немој сад да се жалиш. A odgovor je? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ok,necu da idem u krajnosti pa da kazem da covek moze i da se razmnozava i da bude peder (ako ti je to jedini argument za taj greh) ali da kazemo,jedan najgluplji primer,zasto bi smejanje bilo greh?! Обрати пажњу када се смејемо, увек када себе видимо великима. кад укапирамо виц ми се смејемо јер смо успели да укапирамо,видимо себе великима. Увек се смејемо кад видимо да је неко мањи од нас, кад неко испадне глуп.Никад кад је неко паметнији од нас, кад је мудрији, лепши,образованији. Надам се да схваташ да побуде које доводе до смеха чине смех грехом. Педер који се оженио урадио је то јер га је срамота да призна да је то што јесте. то што се размножава не умањује његов грех ер ће такав и децу васпитати у духу блуда. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Pa evo iz iskustva tvog zivotnog,sta ti vise volis kada se ljudi oko smeju pa makar i na najvece gluposti ili kada su tuzni i placu?! Мудри људи се не смеју, њихиво лице краси осмех љубави и задовољстава животом никад смех у коме је себељубље. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ja glasam za smeh! Deki992, Volim_Sina_Bozjeg and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Мудри људи се не смеју, њихиво лице краси осмех љубави и задовољстава животом никад смех у коме је себељубље. Ne znam sta da ti kazem na ovo stvarno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Мудри људи се не смеју, њихиво лице краси осмех љубави и задовољстава животом никад смех у коме је себељубље. No comment Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Обрати пажњу када се смејемо, увек када себе видимо великима. кад укапирамо виц ми се смејемо јер смо успели да укапирамо,видимо себе великима. Увек се смејемо кад видимо да је неко мањи од нас, кад неко испадне глуп.Никад кад је неко паметнији од нас, кад је мудрији, лепши,образованији. Надам се да схваташ да побуде које доводе до смеха чине смех грехом. Педер који се оженио урадио је то јер га је срамота да призна да је то што јесте. то што се размножава не умањује његов грех ер ће такав и децу васпитати у духу блуда. Znaci kad ukapiram vic treba da placem,jer sam toliko veliki da imam sposobnost da ukapiram vic?! Hardcore LISA and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 I mene upišite pod smeh, pogotovo onaj kad se sa decom smejem. Иван Ивковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 I mene upišite pod smeh, pogotovo onaj kad se sa decom smejem. Господ каже ,, Будите као деца да би сте ушли у царство Божије . Иван Ивковић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука