Jump to content

ђаво ... човеков пријатељ ако у духовној борби узрастамо?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Izgleda kao pomisao koja na romantičan način želi da nas udalji od vrline,nudeći nam neke zanimljive akrobacije i mogućnosti,ali čiji je kraj gorak i često razočaravajući a pritom bez imalo ljubavi.Potpuni sebeljubivko.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 168
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo ga :

Постављена слика

Vanity, definitely my favorite sin

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=qGXvj2BjZLA

Salim se....Ko nije gledao, sto pre da gleda  4chsmu1

Постављена слика

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе.

Подели на овим сајтовима

Да да јако занимљиво, јер веома је кратак пут од тога кад човек слуша музику и групе типа "Simpathy for devil" до тога да почне у алузијама да говори да ђаво и није толико ружан, одвратан и гнусан. Шта је следеће... можда ћемо овде чути да ђаво и није толико зао?....

Мада ме не би чудило, када људи буду толико прелешћени да имају више љубави од Светих отаца, онда је само питање часа када ће им се и ђаво учинити не толико несимпатичан.

Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Симпатичан ми овај клинац... нема везе са ....како му имеше..ђ..ђа...ђавол!

А ђаво изгледа као Драгиша из следећу песму

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Ovog leta su u Beogradu, verovatno i u letovalištima, apsolutni hit, plastični svetleći đavolski rogovi, koji se kao rajf stavljaju na glavu.

U svakom slučaju ono kako se prikazuje sotona u modernoj umjetnosti, bolje je i tako. Čovek treba da se plaši onog što ne valja.

U stvari ne toliko da se plaši, koliko da bude budan i oprezan.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Отишли сте негдје далеко од теме....

Супер Шангај кад је то за тебе кул шала.. занимљиво...

1405_love

Сад озбиљно....

Мислим да његов излед зависи од мене самог... Кад сам бесан, он ме још више гневи... кад са депресиван, он ме још више утуче.... кад сам завистан, он ми још више ствара завист....итд. Тако да његов изглед не могу баш прецизно да опишем. Јер све зависи од дате ситуације....

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...