Jump to content

Спонзоруше

Оцени ову тему

sanja84

Препоручена порука

On 15. 11. 2019. at 11:28, Milica Bajic рече

FB_IMG_1573814721488.jpg

Expand  

Na'vata te na Miku i posle ti naplati romantiku :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 9:56, Сања Т. рече

Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! :smeh1:

A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. :))

E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange...  Ovako:

Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem .  ....

A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči)

Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako...

A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike ;)

Expand  

Oo pa ne znam za takvu vrstu, ja sam onaj romantican muskarac, ruze, bombonjere i tako.. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 12:11, Natasa. рече

Na'vata te na Miku i posle ti naplati romantiku :smeh1:.

Expand  

Ех Нале, питање је да ли и шта ко коме ту наплати :))) Најбоље је кад је обострано па се пребијете ;)

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 16:25, Milica Bajic рече

Ех Нале, питање је да ли и шта ко коме ту наплати :))) Најбоље је кад је обострано па се пребијете ;)

Expand  

Godinu dana romantike, doživotno pegla, usisivač, kutlača...skupa vam ta romantika, beži bre :smeh1:.

Isto i za njih-dok se zabavljate, ćućuću, lepa sređena, "raspoložena ;)", onda se uzmu-zvoc zvoc zvoc, bla bla bla...preskupa lepota i polet :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 17:29, Natasa. рече

Godinu dana romantike, doživotno pegla, usisivač, kutlača...skupa vam ta romantika, beži bre :smeh1:.

Isto i za njih-dok se zabavljate, ćućuću, lepa sređena, "raspoložena ;)", onda se uzmu-zvoc zvoc zvoc, bla bla bla...preskupa lepota i polet :smeh1:.

Expand  

Nije tako.....može to dugo, dugo da traje ako se neguje. Ima trzavica, nesuglasica, uzdigneš se iznad ako želiš bolje...ali može dugo da traje sigurna sam.

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 17:33, ViktorijaV рече

Nije tako.....može to dugo, dugo da traje ako se neguje. Ima trzavica, nesuglasica, uzdigneš se iznad ako želiš bolje...ali može dugo da traje sigurna sam.

Expand  

Polako ćero :0212_rolleyes:.

Подели на овим сајтовима

On 14. 11. 2019. at 12:09, Ekatarina_mala рече

A pazi, do pre sto godina su ljude venčavali uglavnom bez neke njihove prevelike volje-dogovorom roditelja, zato što se mora, tako treba, da bi se ulebile ili ulebio i zato su najčešće brakovi i trajali do kraja života- zaradi te materijalne strane.? Ili ne?

Ja mislim da nije sve tako...ja se slažem sa Manjom, a vi?

Expand  

Да, само што је у таквим случајевима разлика у томе што су некада родитељи тражили за ћерке спонзора, а сада то оне могу и саме.

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 18:53, Натан рече

Да, само што је у таквим случајевима разлика у томе што су некада родитељи тражили за ћерке спонзора, а сада то оне могу и саме.

Expand  

Ne baš. Tražili su nekog ko može da je izdržava dok ona brine o kući i deci. Nema šoping, Dubai, avioni, dijamanti, provodi po jahtama...svako ima svoj deo posla i nije bilo lagodnog života. 

Isto kao što se njemu birala miraždžijka (ako može da mu prođe) koja može da zapne gde treba i rodi (pod obavezno). Nema krhke lepotice, izdepilirano, mirišljavo, seksipilno, čipka...

Подели на овим сајтовима

On 15. 11. 2019. at 21:38, Natasa. рече

Ne baš. Tražili su nekog ko može da je izdržava dok ona brine o kući i deci. Nema šoping, Dubai, avioni, dijamanti, provodi po jahtama...svako ima svoj deo posla i nije bilo lagodnog života. 

Isto kao što se njemu birala miraždžijka (ako može da mu prođe) koja može da zapne gde treba i rodi (pod obavezno). Nema krhke lepotice, izdepilirano, mirišljavo, seksipilno, čipka...

Expand  

Мени је то исто у суштини, само је разлика у форми.

Могуће је да сад лупам, јер се баш и не разумем у те купопродајне брачне уговоре, вероватно то тако треба.

Подели на овим сајтовима

On 16. 11. 2019. at 22:07, Натан рече

Мени је то исто у суштини, само је разлика у форми.

Expand  

Pa nije. U tradicionalnom braku postoji podela posla, muškarac donosi pare, žena brine o kući i deci. Sponzoruša traži lagodan život, putovanja i skupe stvari u zamenu da lepotu koja brzo bledi i seksualnu dostupnost. U prvom slučaju žena gradi dom u drugom ga raskućava. I ako je sponzoruša pametna, naći će i bogatog muža dok joj ne istekne rok trajanja, osiguraće se preko deteta i ima doživotni kapital. Hoćeš da se razvedeš od sponzoruše sa kojom imaš dete? :smeh1: Probaj, skinuće ti kožu s leđa :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

Inače, brak iz ljubavi je novina, zato se raspadne kao kula od karata. Pre će da potraje onaj iz interesa...e sad što sam bila glupa dok sam bila mlada i lepa...sad peglaj i kuvaj Nataša :((.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...