Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 11:28, Milica Bajic рече Expand Na'vata te na Miku i posle ti naplati romantiku . Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 9:56, Сања Т. рече Tačno sam znala šta ćeš da napišeš! A na kraju ženama svšta pada na pamet, a ti znaš šta žene misle, a da to nije tvoja misao. E saću da ti kažem svoju misao..al opet da se ogradim-svaka čast divnim muškarcima i muževima, a za ostale bitange... Ovako: Jedva se dovuče kući zato što beži od obaveza i lepše sa društvom ( i ko zna kim) posle posla, nego sa ženom, decom , dvorištem . .... A rado masira zato što, kad je već tu, daj da se osladi ( izvinte me zbog vakvih reči) Eto, opušteno spava, ujutru ponovo beži...pardon- ide da radi....i tako... A , šta misliš o takvom scenariju?To je, znaš, onaj bez romantike Expand Oo pa ne znam za takvu vrstu, ja sam onaj romantican muskarac, ruze, bombonjere i tako.. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 ViktorijaV and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 12:11, Natasa. рече Na'vata te na Miku i posle ti naplati romantiku . Expand Ех Нале, питање је да ли и шта ко коме ту наплати Најбоље је кад је обострано па се пребијете ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 16:25, Milica Bajic рече Ех Нале, питање је да ли и шта ко коме ту наплати Најбоље је кад је обострано па се пребијете Expand Godinu dana romantike, doživotno pegla, usisivač, kutlača...skupa vam ta romantika, beži bre . Isto i za njih-dok se zabavljate, ćućuću, lepa sređena, "raspoložena ", onda se uzmu-zvoc zvoc zvoc, bla bla bla...preskupa lepota i polet . Grizzly Adams, Manja88 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 17:29, Natasa. рече Godinu dana romantike, doživotno pegla, usisivač, kutlača...skupa vam ta romantika, beži bre . Isto i za njih-dok se zabavljate, ćućuću, lepa sređena, "raspoložena ", onda se uzmu-zvoc zvoc zvoc, bla bla bla...preskupa lepota i polet . Expand Nije tako.....može to dugo, dugo da traje ako se neguje. Ima trzavica, nesuglasica, uzdigneš se iznad ako želiš bolje...ali može dugo da traje sigurna sam. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 17:33, ViktorijaV рече Nije tako.....može to dugo, dugo da traje ako se neguje. Ima trzavica, nesuglasica, uzdigneš se iznad ako želiš bolje...ali može dugo da traje sigurna sam. Expand Polako ćero . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 17:35, Natasa. рече Polako ćero . Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 12:11, Natasa. рече Na'vata te na Miku i posle ti naplati romantiku . Expand https://www.facebook.com/groups/9756264123/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 14. 11. 2019. at 12:09, Ekatarina_mala рече A pazi, do pre sto godina su ljude venčavali uglavnom bez neke njihove prevelike volje-dogovorom roditelja, zato što se mora, tako treba, da bi se ulebile ili ulebio i zato su najčešće brakovi i trajali do kraja života- zaradi te materijalne strane.? Ili ne? Ja mislim da nije sve tako...ja se slažem sa Manjom, a vi? Expand Да, само што је у таквим случајевима разлика у томе што су некада родитељи тражили за ћерке спонзора, а сада то оне могу и саме. Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 15, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 e a niko nije pomislio na ono tipa teško se vraća kući, mrtav pijan dođe i "masira " ženu..tj. gnjavi je (pr. Nemoj da me masiraš(smaraš) ) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 On 15. 11. 2019. at 18:53, Натан рече Да, само што је у таквим случајевима разлика у томе што су некада родитељи тражили за ћерке спонзора, а сада то оне могу и саме. Expand Ne baš. Tražili su nekog ko može da je izdržava dok ona brine o kući i deci. Nema šoping, Dubai, avioni, dijamanti, provodi po jahtama...svako ima svoj deo posla i nije bilo lagodnog života. Isto kao što se njemu birala miraždžijka (ako može da mu prođe) koja može da zapne gde treba i rodi (pod obavezno). Nema krhke lepotice, izdepilirano, mirišljavo, seksipilno, čipka... Smaragdni kamičak, Срндаћ and sanja84 је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 On 15. 11. 2019. at 21:38, Natasa. рече Ne baš. Tražili su nekog ko može da je izdržava dok ona brine o kući i deci. Nema šoping, Dubai, avioni, dijamanti, provodi po jahtama...svako ima svoj deo posla i nije bilo lagodnog života. Isto kao što se njemu birala miraždžijka (ako može da mu prođe) koja može da zapne gde treba i rodi (pod obavezno). Nema krhke lepotice, izdepilirano, mirišljavo, seksipilno, čipka... Expand Мени је то исто у суштини, само је разлика у форми. Могуће је да сад лупам, јер се баш и не разумем у те купопродајне брачне уговоре, вероватно то тако треба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 On 16. 11. 2019. at 22:07, Натан рече Мени је то исто у суштини, само је разлика у форми. Expand Pa nije. U tradicionalnom braku postoji podela posla, muškarac donosi pare, žena brine o kući i deci. Sponzoruša traži lagodan život, putovanja i skupe stvari u zamenu da lepotu koja brzo bledi i seksualnu dostupnost. U prvom slučaju žena gradi dom u drugom ga raskućava. I ako je sponzoruša pametna, naći će i bogatog muža dok joj ne istekne rok trajanja, osiguraće se preko deteta i ima doživotni kapital. Hoćeš da se razvedeš od sponzoruše sa kojom imaš dete? Probaj, skinuće ti kožu s leđa . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 16, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2019 Inače, brak iz ljubavi je novina, zato se raspadne kao kula od karata. Pre će da potraje onaj iz interesa...e sad što sam bila glupa dok sam bila mlada i lepa...sad peglaj i kuvaj Nataša . Manja88, Срндаћ and Juanito је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука