Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

nisam ni citao ovo pismo, ucinilo mi se da ga je o.Ivan napisao   0409_feel

sada kada sam ga procitao videh da ga je izmislio neki artemijevac  :)

uzgred, sta znaci kripto-pravoslavac?  4chsmu1

Православац са планете Криптон,одатле је Супермен  :nene: дакле Суперправославац 0203_cool
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

nisam ni citao ovo pismo, ucinilo mi se da ga je o.Ivan napisao   0409_feel

sada kada sam ga procitao videh da ga je izmislio neki artemijevac  :nene:

uzgred, sta znaci kripto-pravoslavac?  0203_cool

Има фазона да се фејсбук групе доведу у нефункционално стање...али они су умислили да су нека полуга која смета свима, да сад сви поједоше живце од њихове "истине" и да се сад неко намерио да их сруши, а они већ са њиховом идеологијом разбијени у парампарчад...тако да смешне су инсинуације да поврх свега један свештеник којима много паметнијег посла, наручује њихово рушење... 4chsmu1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

sta znaci kripto-pravoslavac?  0409_feel

Cryptography (or cryptology; from Greek κρυπτός, kryptos, "hidden, secret"; and γράφ, gráph, "writing", or -λογία, -logia, , "study", respectively) is the practice and study of hiding information. Modern cryptography intersects the disciplines of mathematics, computer science, and electrical engineering. Applications of cryptography include ATM cards, computer passwords, and electronic commerce.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cryptography

0203_cool

Подели на овим сајтовима

nisam ni citao ovo pismo, ucinilo mi se da ga je o.Ivan napisao  :drugarstvo:

sada kada sam ga procitao videh da ga je izmislio neki artemijevac  :bla:

uzgred, sta znaci kripto-pravoslavac?  0405_feel

Православац са планете Криптон,одатле је Супермен  :bla: дакле Суперправославац algabacaju

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

nisam ni citao ovo pismo, ucinilo mi se da ga je o.Ivan napisao   leteti

sada kada sam ga procitao videh da ga je izmislio neki artemijevac  :)

uzgred, sta znaci kripto-pravoslavac?  :)

Православац са планете Криптон,одатле је Супермен  0442_feel дакле Суперправославац :cheesy2:

1405_love prst ka gore

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости

Постављена слика

Хм, занимљиво... више им не треба Диди, а до скоро је њима и Образовцима био главна везе на медијима за прекидање Литургија и за пљување по Цркви:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4019.msg105104.html#msg105104

Заиста није лепо да сада одбацују човека који се бори за чистоту вере прађедовске, јер им се није свидео неки његов текст  bendoff

Сећам се када су неки њихови промотери артемијевске секте говорили како ће да се удружују и са атеистима не би ли показали Синоду и Сабору своју истинитост и борбу за чистоту вере.

Тешко Артемију када га овакви бране и то га бране од његове Свете Цркве.
Подели на овим сајтовима

• Гости

ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ Онај ко верује не би требао да се смућује,него да заобилази овакве натписе и блогове.Ово је постављено управо зато да не наседате на обмане и хуле.Заобиђите Слободана Живковића водитеља са Коперникуса,а има га и на ФБ,и многима од вас он је на листи пријатеља.Мало упозорење као за вирус.

Ух, ух, како се лако одрекоше Дидија... па да л је могуће? Како бре љуљачка братијо, па помагао вам човек, ево има документована емисија. Мислим да је добро опет да урадите једну заједничку емисију са све Жарком Гавриловићем енд брејкерс компани.

Па ви га популаришете као нико и човек се толико хвалио са вама православним равнитељима како је супер што се Литургије прекидају јер, а како би другачије и било по расколничкој психологији, нису служене како је служио Свети Сава. Е па сад, ево вам мало светосавског Дидија, да се подичите мало, немојте га тако одбацивати, може да вам буде користан поново, можда га и произведете у ипођакона.

Подели на овим сајтовима

Да ли сте приметили да је монах Артемије имао своју "приватну" Божићну посланицу?!

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

I ovo traje 31 minut? nemam toliko vremena da trosim na lopove i budalastine.

Ne upucuju se, brate, monahu i dugogodisnjem episkopu Crkve takve reci. Ako dosad to nisu naucio, makar si mogao da uvazis ono sto si cuo od brace i sestara ovde na forumu. Vise si puta zamoljen da ne upotrebljavas takav recnik.
Подели на овим сајтовима

ја прекино* већ на петом секунду!

мислим да се више требамо манити мАртемија док ћути наша Црква за сада Она је о њему рекла што је имала и чекамо даље поступке Свете Цркве

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...