Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Снежана рече од Христа па на овамо, времена су последња, сва срећа па је његова задња Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Istopljeni kamen рече ne znam Anči..izgleda su žene krive za sve Нисам одавно чуо ништа паметније Паузирај на 1.04, од тада не важи, само ово испред...онај после да се угризе за језик... feeble, Vladan :::. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 минута, Ćiriličar рече Нисам одавно чуо ништа паметније Паузирај на 1.04, од тада не важи, само во испред. Pa kažem ja to...da je žena kriva za sve...spasi Gospode ljudski rod. A posebno žene ...a jadni Adam...njemu nije bilo do jabuka Ćiriličar, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 10 часа, Natasa. рече ....se mi žrtvujemo? Србин може да се жртвује и заинат! И нит му је нека корист нит му је бесмислено... Ćiriličar and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Istopljeni kamen рече Pa kažem ja to...da je žena kriva za sve...spasi Gospode ljudski rod. A posebno žene ...a jadni Adam...njemu nije bilo do jabuka ајде небрукај се више...на чијој си ти страни уопште!? нисам ја крив, јабуке ми, крива је жена коју си ми ТИ дао...сирома Адам Natasa. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 6 минута, Vladan :::. рече Србин може да се жртвује и заинат! И нит му је нека корист нит му је бесмислено... није то ништа, жена може з`инат за другог да се уда, а може и да ти пева на свадби ако се заинати. Anika је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Снежана рече ајде небрукај се више...на чијој си ти страни уопште!? нисам ја крив, јабуке ми, крива је жена коју си ми ТИ дао...сирома Адам Ma ni na čijoj... i ja volim nerandze no trpim... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Istopljeni kamen рече Ma ni na čijoj... i ja volim nerandze no trpim... агруми су из раја изашли Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Снежана рече агруми су из раја изашли Jasno sve.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Управо сада, Снежана рече сирома Адам Адама је зезно Џо Динамиташ Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 3 минута, Снежана рече није то ништа, жена може з`инат за другог да се уда, а може и да ти пева на свадби ако се заинати. Е то је жртва! Па нек се види ко је јачи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 У мом комшилуку (иста зграда, збило се давно, прича већ бајата ) жена оставила дете и мужа и отишла са љубавником. Муж ишао да је моли и куми да му се врати, због детета. И вратила се. Давно било, још су у браку . У истој згради, муж оставио жену и двоје деце и отишао са млађом. Млађа га напустила, узео неку сасвим трећу и са њом има дете.Жена живи са децом у свекрвином стану . Примера лоших има на обе стране, усуђујем се да приметим да је више мушких неосећајних срца. Kafanski amater and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 57 минута, Снежана рече а може и да ти пева на свадби ако се заинати. Има једна трагична народна песма из источне Србије на ту тему... Istopljeni kamen and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече ali..ovo.. bzvz..je..da...ti..ides..da..vidis...dete...od...koleginice...dete...je...moje. da...nije..malo..otislo..na..horor..level? Sve ovo kad pročitam...samo mi je muka. I osećam sažaljenje...jadni ljudi, kakvi su to stresovi.... ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Gde je ljubav i medjusobno poverenje? Gde je to nestalo?? Smaragdni kamičak and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука