Jump to content

Leptirić i tenk

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

@Avocado Их бре,ја возач Б категорије већ пар год. :navijanje: ,ал добро... На основу чега је закључак да се ложим? По побогу тема је "тенк".. Не ,нећу ја брате ..(видиш ,овим ми одмах потврдиш шта си...:))) него они за које навијам ће ,као што су то урадили Ливерпулу.

прича се да ово додатно стиже испред Маре,чека се реакција.. :eit3du: :eit3du:

giphy (1).gif

Подели на овим сајтовима

Државо реагуј ,где су водени топови да растерају ову хулиганску гамад!!??Не може авокадо да приђе свом кругу двојке.Ох Боже :unbelieveble:

Подели на овим сајтовима

Не знам какви су то београђани којима је новина да навијачи Звезде или Партизана крену од Теразија у поворци на утакмицу? Па то се радило од како постоје ова два клуба. 

Сад видим многи  се чуде што су Грци овако дочекани, те блокиран ауто пут те блокиран град. То су они исти који певају песму " кад ћемо дочекати да навијачи загрљени иду на стадион?". Ево дочекали су ал опет им неваља. Нису баш сви проблеми ове земље у навијачима, има неки проблем и са малограђанима.

Подели на овим сајтовима

@Предраг М Страота! Па то не не дешава у Дортмунду, Напуљу, Атини, Риму, Москви, Паризу, Марсеју, Амстердаму, Букурешту, Милану, Буенос Аиресу...А дешава се? Па треба их деконтаминирати и уграђанити. Све су то селендре.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, С.Ч.(Змај од Ноћаја) рече

Државо реагуј ,где су водени топови да растерају ову хулиганску гамад!!??

Подели на овим сајтовима

Krenule patriJote da jedan drugom stroukuju... ode i ova tema u pederluk....

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Коментари многих великограџана се ни мало не разликују од коментара друга Гаврили Милентијевића шефа милицијске станице у Горњем Пољу. Ал шта знам ја шта је Јевропа, великограџани знају.

1-1 тренутно. До сада су изгледа штедели једни друге... ај сад мушки до краја па ко победи! А после заједно на пиво гледе и унаточ граџанима.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Krenule patriJote da jedan drugom stroukuju... ode i ova tema u pederluk....

Шта ћеш прате се граџанске тенденције. Шта опет не ваља граџанине?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Предраг М рече

@Вилер Текс сад се захуктало... дал ће тенком да оду на пиво? 

Могуће. Ко задњи изађе нека угаси светло. О да нам је Маргарет Тачер!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Шта ћеш прате се граџанске тенденције. Шта опет не ваља граџанине?

Sve je ok... samo se vi mazite... i grupno baljezgajte o tome kako svako ko misli drugačije ne voli svoj narod... i slične eseje iz škole za decu sa posebnim potrebama....

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Sve je ok... samo se vi mazite... i grupno baljezgajte o tome kako svako ko misli drugačije ne voli svoj narod... i slične eseje iz škole za decu sa posebnim potrebama....

Ако си се ти препознао у лику Гаврила Милентијевића то је велики корак. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Вилер Текс рече

Ако си се ти препознао у лику Гаврила Милентијевића то је велики корак. 

Ne znam ni ko je pomenuti... ni odakle ti ideja da sam se prepoznao u njegovom liku... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...