GeniusAtWork Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Пази овог дебила: Цитат Na opasku da, u kontekstu tvrdnji da je tenk korišćen u Vukovaru, u Hrvatskoj mogu to da shvate kao uvredljiv gest, Đukanović ističe da mu je onda „tenk još draži“. – Veliki broj navijača Zvezde je život dao braneći srpstvo, i drago mi je ako se radi o provokaciji, naveo je Đukanović. Колико је прошло од пребијања људи у кафићу у Хр који су гледали меч ЦЗ? 10, 15 дана? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 6 часа, Вилер Текс рече Брате реч делија у српском језику је временом добила значење јунака Значи брале мој обичан турцизам, што би рекао наш народ. А и Љуба Тадић, некада велики навијач ЦЗ, је рекао исто што и ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 8 часа, Вилер Текс рече Као што би било залудно, љубоморно и глупо да ја говорим да је Партизан усташки клуб јер га је основао Туђман. Наравно да би било залудно, љубоморно и глупо, јер, и сами знате да није истина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 минут, ana čarnojević рече Cane je kralj! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 @Плаво Небо Пре бих рекао да се интернет навијач,коме је извор информација дневни таблоид...Драго ми је да такви навијају за пфц... ? Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Crvenu zvezdu, osnovali milicajci i udbasi, uspjeli ujediniti kokardu i petrokaku,jedna od omiljenih pjesma "bandijera rosa" cuvena komunisticka a oni se u Dazu kunu itd itd itd i bosanski lonac su Поет, Плаво Небо and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 2 часа, sampaganini92 рече @Плаво Небо Пре бих рекао да се интернет навијач,коме је извор информација дневни таблоид...Драго ми је да такви навијају за пфц... ? Читај књиге ЦЗ познатих навијача па ћеш ту прочитати како добисте назив ''делије''. То су твоји писали, нису таблоиди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 1 сат, geronymo рече Crvenu zvezdu, osnovali milicajci i udbasi, uspjeli ujediniti kokardu i petrokaku,jedna od omiljenih pjesma "bandijera rosa" cuvena komunisticka a oni se u Dazu kunu itd itd itd i bosanski lonac su Ко о чему, ЦЗ о поштењу.. geronymo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 31, 2019 Пријави Подели Написано Август 31, 2019 пре 5 часа, Плаво Небо рече Наравно да би било залудно, љубоморно и глупо, јер, и сами знате да није истина Фрањо Туђман је у једном тренутку (неколико година) био председинк спортског друштва Партизан. Није био оснивач. Чињеница је да је Партизан био југословенски клуб и да су доводили Хрвате играче када се клуб оснивао. То не значи да је сада Партизан југословенски или усташки клуб што неки острашћени звездаши говоре. Исто је тако чињеница да турцизам делије нема лошу конотацију у народу већ је то синоим за јунака. И засита је глупо приписивати то као неки грех звездашима. Мало брате прескочи ове навијачке острашћености. Верујем да си мислио на звездаше кад каже "и сами знате". Ја ово не пишем у име звездаша већ у своје . Читава тема је почела глупо и наставља се причом из основне школе. Без везе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 пре 18 часа, Вилер Текс рече Читава тема је почела глупо Нисам је тако схватио. Нисам је уопште схватио као део навијачког декора. Када су кренуле навијачке упадице од стране звездаша онда сам и ја почео са тиме. Мој први коментар се уопште није тицао тога што је неко звездаш, а ја партизановац. Проблем ове Србије је што неко нешто може да ради иако није по закону. Исто би ми било бљутаво да су то и Партизану дозволили. Значи закон се мора поштовати, а ако се у малом не поштује, онда се неће поштовати ни у великом. Знаш како, навешћу ти пример. Хајде нека ''тенк'' буде то у ''малом'', а ево шта је проблем у ''великом'' непоштовању закона твоје, моје, наше Србије. Зашто ти, ја, било ко други од обичног народа мора да враћа кредите, а ФК ЦЗ не мора?! Исто бих то говорио да се тиче и Партизана. Шта је ово на пример? Zašto državna banka Zvezdi otpisuje 10 miliona evra WWW.DANAS.RS Prema rečima predsednika Nadzornog odbora FK Crvena zvezda, koji je ujedno i sudija Apelacionog suda, Dragana Miloševića... Је ли ово мали лептирић или тенк? Или нешто много озбиљније? Не поштују закон о расходованом оружју, па што би онда поштовали било који други закон? Ко је овде луд? JESSY and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2019 пре 2 часа, Плаво Небо рече Нисам је тако схватио. Нисам је уопште схватио као део навијачког декора. Када су кренуле навијачке упадице од стране звездаша онда сам и ја почео са тиме. Мој први коментар се уопште није тицао тога што је неко звездаш, а ја партизановац. Проблем ове Србије је што неко нешто може да ради иако није по закону. Исто би ми било бљутаво да су то и Партизану дозволили. Значи закон се мора поштовати, а ако се у малом не поштује, онда се неће поштовати ни у великом. Знаш како, навешћу ти пример. Хајде нека ''тенк'' буде то у ''малом'', а ево шта је проблем у ''великом'' непоштовању закона твоје, моје, наше Србије. Зашто ти, ја, било ко други од обичног народа мора да враћа кредите, а ФК ЦЗ не мора?! Исто бих то говорио да се тиче и Партизана. Шта је ово на пример? Zašto državna banka Zvezdi otpisuje 10 miliona evra WWW.DANAS.RS Prema rečima predsednika Nadzornog odbora FK Crvena zvezda, koji je ujedno i sudija Apelacionog suda, Dragana Miloševića... Је ли ово мали лептирић или тенк? Или нешто много озбиљније? Не поштују закон о расходованом оружју, па што би онда поштовали било који други закон? Ко је овде луд? Врлод добро знаш да су и Звезда и Партизан максимално повлашћени у овом друштву и да им се све гледа кроз прсте јер се вероватно тале са државом. Што наравно не подржавам. Твоје писање на ову тему ће имати на тежини када будеш писао о махинацијама Зеке и Бјеке. Сада је Звезда на удару због Вучића. Мислиш ли да је Партизан у време Тадића пролазио и у фудбалу и кошарци без државних субвенција? Наравно да није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sampaganini92 Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Можете ви овде да качите сликице са слободних европа и њузова и текстове данаса, пешаника итд... чињеница је да сва та милитантно граћанистичка драма и патетика нема ама баш никаквог одјека у реалности. Новинари напумпали а твитер (мини)заједница усвојила и то је то. Велика већина људи се не саблажњава тенком поготово не кад се он постави као симбол (борбености зведине машине која је прорадила) на површину која припада члановима фк црвена звезда. Па се нађу неки душебрижници који се звезде сете само кад могу да попљују нешто да придикују шта ће ко и како да уређује у свом дворишту. Пробајте да пишете уефи да се укине ратна терминологија типа напад, одбрана, стратегија, тактика, борба, пуцање на гол итд.. па нећемо ваљда да ширимо мржњу у спорту. А онај кога ово асоцира на 90е можда би било добро да се замисли над чињеницом да дели светоназор комшијске проусташке навијачке групације. Нема оваквог утркивања кад може да се похвали нешто што делије раде. Тад ни новинара ни твитерша ни Басара ни сличних нема нигде. А онолико пута су Делије ишле и на Космет и делиле помоћ и народу и манастирима, и то раде у континуитету већ јако дуго и кроз фондацију. Већ деценију се организују концерти по свим српским земљама, а једино кад стигне до новина јесте кад се препуцавају Мило и Владо Георгијев око тамо далеко. На тај начин се пружа подршка тим напаћеним људима који су се обрели у неким квазидржавама које су све јелте јако пријатно настројене према нама, одавно оставиле ружну прошлост и окренуле се ружичастој будућности без насиља и ратова. Једино некако не могу да регулишу свакодневно насиље и затирање српског становништва... али не звездин тенк је проблем. Ајде! Боли оболелост овог народа, то што се или правимо наивни и глупи или смо то заиста постали. У оба случаја, само ће нас Христос излечити, али изгелда да имамо толико тога пречег... Ђорђе Р, Вилер Текс and Предраг М је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 Ljubi bližnjeg svog kao svoj tenk. Istopljeni kamen and geronymo је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2019 пре 5 часа, sampaganini92 рече Пробајте да пишете уефи да се укине ратна терминологија типа напад, одбрана, стратегија, тактика, борба, пуцање на гол итд.. па нећемо ваљда да ширимо мржњу у спорту. Једва чекам да се ово деси. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука