Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 16 минута, Ronald рече

Postoji medju domacim ovnovima, ne samo homosexualno ponasanje vec i iskljucivi odnos izmedju ovnova u prisustvu zenki. 8% domacih ovnova upraznjava penile- anal odnos. Normalno da kod zivotinja ne postoji sexualna orijentacija, ali zivotinje nemaju razvijen taj nivo svijesti.

kod životinja ne postoji nikakav penis u analu sexualni odnos. morao sam ovako da ga definišem jer lobi i druženja dva ovna u prisustvu ženke definiše kao homosexualno ponašanje. čisto da vam dočaram primer koji ste videli milon puta, pas naskoči na nogu vlasnika, čak može da ispusti i spermu, lobi bi to verovatno definisao kao dokaz nečega 8ne znam kako bi se zvala ta sexualna orijentacija kada se mešaju vrste i to isključivo parenje do potkolenice)

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Иван ♪♫ рече

prvi gugl rezultat:

Hijerarhija između mužjaka zasniva se na starosti i veličini rogova pa dominantni mužjak ima najveće rogove. Među mužjacima česte su borbe za teritorij, ženke ili ritualne borbe koje ugl. završavaju bez ozljeda.  http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=45961

Kod domacih ovnova je zabiljezeno, ne kod divljih. Narocito jer svi imaju mogucnost za parenje sa zenkama, ne podrazumijeva hijerarhiju i borbu kao u divljini.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, dragisa рече

kod životinja ne postoji nikakav penis u analu sexualni odnos. morao sam ovako da ga definišem jer lobi i druženja dva ovna u prisustvu ženke definiše kao homosexualno ponašanje. čisto da vam dočaram primer koji ste videli milon puta, pas naskoči na nogu vlasnika, čak može da ispusti i spermu, lobi bi to verovatno definisao kao dokaz nečega 8ne znam kako bi se zvala ta sexualna orijentacija kada se mešaju vrste i to isključivo parenje do potkolenice)

Lupas brate, naravno da postoji kod domacih ovnova i nedavno kod jedne vrste makaki majmuna u divljini, jednostavno nisi citao studije iz bihejvioralne ekologije.

Da ti jos nesto objasnim, siprotno je ot tvog razmisljanja, homosexualni lobi se upravo i bori da se ove studije ne provode, jednostavno nisi upoznat.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

pas naskoči na nogu

Pa da, sto se zivotinja tice, to je samo nagon koji se eto okine u nekom momentu, ima neki okidac, i to je to, puki nagon.

Uopste nije uporedivo sa ljudima, kod kojih je to na emotivnom nivou. Povlaciti paralele sa drugacijom prirodom je besmisleno

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Lupas brate, naravno da postoji kod domacih ovnova i nedavno kod jedne vrste makaki majmuna u divljini, jednostavno nisi citao studije iz bihejvioralne ekologije.

daj mi snimak konkretnog homosexualnog odnosa bilo koja dva mužijaka bilo koje životinjske vrste, znači pusti me pisanja i opisivanja, snimak.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван ♪♫ рече

Pa da, sto se zivotinja tice, to je samo nagon koji se eto okine u nekom momentu, ima neki okidac, i to je to, puki nagon.

Uopste nije uporedivo sa ljudima, kod kojih je to na emotivnom nivou. Povlaciti paralele sa drugacijom prirodom je besmisleno

Ali zaboravljas da na primer primati imaju razvijeniju svijest od pasa i daleko slozeniju kulturu, tako da su kod njih veze mnogo slozenije, postoji emotivna komponenta, postoji predigra, postoje ljubomorni ispadi, postoji cak kod bonobo primata da tenka muskarcu pregrize penis iz ljubomore.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ronald рече

Kod domacih ovnova je zabiljezeno, ne kod divljih. Narocito jer svi imaju mogucnost za parenje sa zenkama, ne podrazumijeva hijerarhiju i borbu kao u divljini.

пре 1 минут, Ronald рече

Ali zaboravljas da na primer primati imaju razvijeniju svijest od pasa i daleko slozeniju kulturu, tako da su kod njih veze mnogo slozenije, postoji emotivna komponenta, postoji predigra, postoje ljubomorni ispadi, postoji cak kod bonobo primata da tenka muskarcu pregrize penis iz ljubomore.

Dobro. I sta se time dokazuje?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, dragisa рече

daj mi snimak konkretnog homosexualnog odnosa bilo koja dva mužijaka bilo koje životinjske vrste, znači pusti me pisanja i opisivanja, snimak.

Mogu ti okaciti naucni rad ako hoces?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Mogu ti okaciti naucni rad ako hoces?

Драгиша би снимак геј односа?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Иван ♪♫ рече

naravno, prvo zna se šta je sexualni odnos, on ima svoj početak razradu i kraj dakle to je proces. kada ker naskoči na nogu na jastuk ili na drugog kera to neznači da on ima odnos a pogotovo nepotvrđuje bilo kakvu homosexualnost. 

životinje (da tako kažem strašno robuju) obrascima ponašanja i nekada su jači od njih, dakle ispoljavaju se u najčudnijim prilikama. to što to nas podseća na neke naše saaaaasvim drugačije koncipirane aktivnosti to je sasvim druga priča

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван ♪♫ рече

Dobro. I sta se time dokazuje?

Dokazuje se da nije samo puko homosexualno ponasanje ukoliko zenke nisu prisutne i kanalisanje nagona u njihovim odsustvu. Ljudi zbog nakaradne antropocentricnosti zanemaruju zivotinjsku kulturu, emocije a ta oblast je u velikom razvoju. Imas u zoloskom vrtu slucajeve homo pingvina koji su preuzeli mladunce koje su odbacili hetero parovi, i paze ga i podizu uz pomoc ljudi koji rade tu u ZOO.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Dokazuje se da nije samo puko homosexualno ponasanje ukoliko zenke nisu prisutne i kanalisanje nagona u njihovim odsustvu. Ljudi zbog nakaradne antropocentricnosti zanemaruju zivotinjsku kulturu, emocije a ta oblast je u velikom razvoju. Imas u zoloskom vrtu slucajeve homo pingvina koji su preuzeli mladunce koje su odbacili hetero parovi, i paze ga i podizu uz pomoc ljudi koji rade tu u ZOO.

Nisam razumeo, aj opet, sta primeri iz zivoinjskog carstva dokazuju i zasto su bitni u ovoj prici?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, dragisa рече

Ti ili si ogranicen ili ne razumijes kako nauka funkcionise posto si opterecen lobijima. Rad je potvrda dugorocnog pracenja u kojem je sve objasnjeno, gdje, kako, kad je sta praceno. Ali tebe ne zanima nauka, vec ideologija.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Ti ili si ogranicen ili ne razumijes kako nauka funkcionise posto si opterecen lobijima. Rad je potvrda dugorocnog pracenja u kojem je sve objasnjeno, gdje, kako, kad je sta praceno. Ali tebe ne zanima nauka, vec ideologija.

junače jel imaš snimak

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...