Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 На идеју сам дошла, читајући статус млађаног Николице (Роки не дај се !!!) Значи метафорична кладионица може да почне. Одмах да кажем да су моји фаворити без икакве двојбе Ђуровић - Стојановић Роки (Родољуб Лазић)нимало не заостаје, не да се, добро поткован, сам против свих ..... Камењарац и Арман за сада тотални аутсајдери.....али и аутсајдери понекад, баш, баш изненаде.... Рапсоди каска ли каска, посустаје. Чарнојевићка ван сваког премца . Ракић, лети. Ај сад ви, будите маштовитији...мени су само идеје маштовите. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Оби ван Намерно си га изоставила Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Rapsa postaje sve inventivnija... Bokisd ko razume shvatice.... Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Значи овде смемо слободно да их оговарамо без да улети неко од њих да нас покида ко зечеве, да не кажем лавове, тј. хијене...хм...?...... Bokisd, Рапсоди, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Оби ван Намерно си га изоставила Нисам , тренутно сам ове запенушаве Оби стари ветеран...бира тркалишта.... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Значи овде смемо слободно да их оговарамо Слободно да типујете, да се кладите на некога. Мииииилице није ово оговараоница, .... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Ја сад не смем да споменем ко ми тамо фали, бојим се Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Ја сад не смем да споменем ко ми тамо фали, бојим се Без страха, нико ти овде ништа не сме Bokisd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Е 'вако онда: О.Зоран Свака њему част, ја овај маратон не бих издржала. Тај штафету не предаје,најјачи је нема шта. Засад само на њега, најбоља квота. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 22 минута, Рапсоди рече Ракић, лети. Odleteo Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 17 минута, Милан Ракић рече Odleteo Пегаз Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 На шта се кладимо? Ко је Стојановић? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 2 минута, Жика рече На шта се кладимо? Ко је Стојановић? Ово је вирту кладионица....не баш хиподром али нешто налик. Употреби мало маште и мало метафоре... Жиикоо. Само типуј и уживај. Никола Стојановић форумаш. Жика је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Ово је вирту кладионица....не баш хиподром али нешто налик. Употреби мало маште и мало метафоре... Жиикоо. Само типуј и уживај. На шта типујемо да ће наш фаворит да уради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука