cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Mislim da ono nije "slika" situacije. Posto kazu da je trajalo desetak sekundi, ko je mogao da sliak za desetak sekundi? Onda je jos gore, jer mogu glavom da ti garantujem da 99% FB vernika nece pomisliti da se radi o ilustraciji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ne razumem bas,ali ko je rekao da je ona slika prikaz tog cuda? Ocigledno je to fotosop koji nije nepoznat,mislim da postoje razglednice ovakve. A usao sam i na ostale sajtove i nigde ne pise ni ispod ni iznad slike da je to-to. Zato ne znam sto napadate nesto sto niko ni ne tvrdi da je to,bezveze. SLAVA MU I MILOST! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Izgleda da se samo ateisti razumeju u fotošop a mi vernici smo naivne budale,smešno.Imala sam prikaz jednog velikog sveca iznad moje kuće,cela moja porodica ga je videla,stajao je pola sata ali ga nisam slikala baš zbog komentara tipa :ovo je fotošop.A i nema potrebe nevernicima nešto dokazivati,Nikad nisam tražila dokaze a oni mi se stalno pokazuju. Баба and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Mislim da ono nije "slika" situacije. Posto kazu da je trajalo desetak sekundi, ko je mogao da sliak za desetak sekundi? Pa naravno da nije. Ovo je preuzeto sa neke razglednice, ili tako neceg. Mislim, vidi se iz aviona. ... @Cloudking Ajde sad, nasankao si se. Ladno si mislio da ovu sliku iz clanka verni ljudi dozivljavaju kao pravu. Znaci, ti ljude u Crkvi uglavnom smatras zaostalim i zatupljenim. A ja ti tvrdim da je tih 99% koje pominjes odma` uvidelo da je u pitanju samo slika koja ilustruje clanak... Nebojš.a, Драгана Милошевић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Као и увек када су овакве ствари у питању имамо две опције да верујемо сведоцима догађаја или да неверујемо сведоцима "догађаја". Ако генерално одбацујемо овакве ствари као немогуће у име некаквог рационално-разборитог хришћанства онда би било доследно с наше стране да одбацимо и пола Библије. Ако пак не желимо да одбацимо пола Библије онда остаје да се верује Цркви. Ако постоји сведочанство Цркве да се ово заиста десило, а под Острогом оваквих догађаја није мало и нису фатаморгана онда не видим у чему је проблем. Што се тиче фотографије, и ја уређујем разне сајтове и за сваку вест је потребан нека слика, ни сам не знам за ову вест каква би слика била добра, можда бих и ову фотку употребио уопште не размишљајући да ћу довести у заблуду некога том сликом, јер рачунам да људи читају текст а слике су ту само кореографија. Arsenija, Пг, Јаков. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Da se razletimo svi da saznamo sta nam je Sveti Vasilije porucio? Javlja se Sveti Vasilije onako da ga bas dobro razumu a cini mi se da ovo nije to. Da dodam ne mislim na sliku vec na ocevidce. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ladno si mislio da ovu sliku iz clanka verni ljudi dozivljavaju kao pravu. Naravno da je dozivljavaju... na osnovu cega tvrdis suprotno? Znaci, ti ljude u Crkvi u glavnom* smatras zaostalim i zatupljenim. * - uglavnom A ja ti tvrdim da je tih 99% koje pominjes odma` uvidelo da je u pitanju samo slika koja ilustruje clanak... Niko ti ne brani da tvrdis sta oces, bas kao ni meni пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ovo navodno "cudo" pod ostrogom ne moze da se poredi ni sa jednim cudom iz Biblije. Biblijska cuda su imala razlog zbog cega su se desila, i ne samo razlog vec i odredjeno vrijeme zasto i radi cega. Ovo "cudo" kod Ostroga niko ne zna zbog cega i zasto, moze samo da se tupi da li je opomena, da li je blagoslov, da li je zastitsa, da li ovo, a da li je ono. Slicno kao i sa "carapama" sv.Vasilija koje se navodno poderu kad svetac ustane da hoda. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ovo navodno "cudo" pod ostrogom ne moze da se poredi ni sa jednim cudom iz Biblije. Biblijska cuda su imala razlog zbog cega su se desila, i ne samo razlog vec i odredjeno vrijeme zasto i radi cega. Ovo "cudo" kod Ostroga niko ne zna zbog cega i zasto, moze samo da se tupi da li je opomena, da li je blagoslov, da li je zastitsa, da li ovo, a da li je ono. Slicno kao i sa "carapama" sv.Vasilija koje se navodno poderu kad svetac ustane da hoda. Оћеш да речеш да чудо мора да има неки нарочит историјски значај? Па колико икона мироточи па нит има неког повода нит разлога, него ето просто мироточе. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Оћеш да речеш да чудо мора да има неки нарочит историјски значај? Па колико икона мироточи па нит има неког повода нит разлога, него ето просто мироточе. Religijski predmeti mirotoce u svim drugim religijama. bogovi i sveci drugih religija se takodjer pojavljuju kao utvare, prikazi na nebu raznih sakralnih predmeta takodjer, netrulezna tijela postoje i u drugim religijama, cudesna iscjelenja takodjer....zasto bi ista sto se zove cudo od ovog nabrojanog trebalo izazivati neku paznju? Cuda su rijetka, i da kad se dogodi cudo, onda mislim da je to iz razloga jer treba da se desi neka krupna promjena u okviru Crkve. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Religijski predmeti mirotoce u svim drugim religijama. bogovi i sveci drugih religija se takodjer pojavljuju kao utvare, prikazi na nebu raznih sakralnih predmeta takodjer, netrulezna tijela postoje i u drugim religijama, cudesna iscjelenja takodjer....zasto bi ista sto se zove cudo od ovog nabrojanog trebalo izazivati neku paznju? Па зато што је чудно побогу ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Naravno da je dozivljavaju... na osnovu cega tvrdis suprotno? Na osnovu toga sto poznajem bas mnogo vernika licno. Sta velis, jel to valjana osnova? Meni se cini da bas jeste... Драгана П. је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ovo navodno "cudo" pod ostrogom ne moze da se poredi ni sa jednim cudom iz Biblije. Biblijska cuda su imala razlog zbog cega su se desila, i ne samo razlog vec i odredjeno vrijeme zasto i radi cega. Ovo "cudo" kod Ostroga niko ne zna zbog cega i zasto, moze samo da se tupi da li je opomena, da li je blagoslov, da li je zastitsa, da li ovo, a da li je ono. Slicno kao i sa "carapama" sv.Vasilija koje se navodno poderu kad svetac ustane da hoda. Чуда на првом месту привлаче пажњу народа. Некада је то сасвим довољно и не треба му никакав други смисао. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Леле, што ми она књига није на дохват руке да вам напишем још које чудо. Углавном памтим сва, ал не би било добро да кварим тему. 8086.gif Драгана П. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Уосталом, и за ово могу да проверим, ал нећу да смарам болесног човека. :bleh: Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука