Vladan :::. Написано Јун 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2019 @Zayron Овај цркнути (произведен 2014-5.) сам купио као полован пре две и по године за 50е и радио је беспрекорно. Чипови на новијим телефонима су и сами по себи (а тако се можда и праве) мање издржљиви и цркавају после пар година, све зависи од класе квалитета у производњи која доспе у телефон. Има ако се не варам 8 класа квалитета за сваки чип а испод осме класе чипови иду у шкарт тј. рециклажу. А сваки телефон (и полован а и нов) је мала коцка јер не знаш какав апарат по квалитету ће да ти допадне. Прва класа обично иде у САД, Европу, Јужну Кореју итс. па све до осме која вероватно долази до Србије и Африке У овом ценовном рангу 50-70е могу да се нађу половни телефони 2-3 године стари око два пута јачи од прошлог. Тако да се надам да одради добрих пар година док не откаже и он Smaragdni kamičak and Zayron је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јун 20, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 20, 2019 1 hour ago, ronin рече за те паре имаш добар BlackBerry Leap, није андроид, али служи одлично. Ту је негде као мој бивши 2015.г. 2х слабији процесор али дупло више меморије. Мој телефон је био 4*1,4Ghz 1GB RAM 8GB fleš, 4,5" (камера, играчкице, игрице ме не занимају). Одговара ми 4,5" јер тачно стаје у преграду на торби (са 5" бих мора све да препакујем) али таквих је све мање ако их уопште више и има новијих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 23 часа, Zayron рече U servisu. Kažu da moraju promijeniti software... Ali zašto , zar se ne može vratiti na tvorničke postavke bez pina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 4 часа, kopitar рече Kažu da moraju promijeniti software... Ali zašto , zar se ne može vratiti na tvorničke postavke bez pina. No, ne znam to tačno ali izgleda da to nije kao prije kad se to moglo tako parcijalno, valjda je taj PIN u sastavu nekakve aplikacije a sigurno nije apdejtovano tamo ništa i zato trebaju prvo apdejtovat pa onda resetovat aplikaciju. Najbrže to ide tako što izbrišu cijeli stari OS, instaliraju novi i sve iz početka, po redu, podešavanje postavki itd. a ako reinstaluju onda će to istovremeno praktično značiti što i apdejt,. Svejedno ga ne mogu obići kako god da krenu a glupo je gubiti vrijeme na otvaranje te bezbjednosne aplikacije nekim komplikovanim dešifrovacim metodama i ključevima kad znaju da će sve ionako biti izbrisano, cijeli operačni sitem i ta aplikacija za deponovanje PIN-ova i šifri. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 1 минут, Zayron рече No, ne znam to tačno ali izgleda da to nije kao prije kad se to moglo, valjda je taj PIN u sastavu nekakve aplikacije a sigurno nije apdejtovano tamo ništa i zato trebaju prvo apdejtovat pa onda resetovat aplikaciju. Najbrže to ide tako što izbrišu cijeli stari OS, instaliraju novi i sve iz početka, po redu, podešavanje postavki itd. a ako reinstaluju onda će to istovremeno praktično značiti što i apdejt,. Svejedno ga ne mogu obići kako god da krenu a glupo je otvarati taj programek nekim komplikovanim dešifrovacim metodama i ključevima kad znaju da će sve ionako biti izbrisano, cijeli operačni sitem i ta aplikacija za deponovanje PIN-ova i šifri. . Neki mi za to traže od 80 do 200 kuna a ovlašteni servis će odraditi džabe samo moram ostaviti mobitel 2tri dana. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 6 минута, kopitar рече Neki mi za to traže od 80 do 200 kuna a ovlašteni servis će odraditi džabe samo moram ostaviti mobitel 2tri dana. Odlično, baš su korektni, treba ih pohvaliti. I UMAX mi je isto tako izišao u susret i necijelih 6 mjeseci prije isteka 24 mjesečne garancije mi vratili novac u punoj cijeni tableta, 100 eura jer je tamo otišao disk ne mojom krivicom, prosto puko sam od sebe iznutra a na njega se glavno odnosila ta garancija. Ima zaista vrlo korektnih firmi ali svejedno nisam htio da mi se nešto tako ponovi pa sam drugi kupio od Lenova i odlično mi služi a za istu cijenu tih 100 eura što su mi ih vratili u UMAX-u. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јун 21, 2019 Пријави Подели Написано Јун 21, 2019 пре 56 минута, Zayron рече Odlično, baš su korektni, treba ih pohvaliti. I UMAX mi je isto tako izišao u susret i necijelih 6 mjeseci prije isteka 24 mjesečne garancije mi vratili novac u punoj cijeni tableta, 100 eura jer je tamo otišao disk ne mojom krivicom, prosto puko sam od sebe iznutra a na njega se glavno odnosila ta garancija. Ima zaista vrlo korektnih firmi ali svejedno nisam htio da mi se nešto tako ponovi pa sam drugi kupio od Lenova i odlično mi služi a za istu cijenu tih 100 eura što su mi ih vratili u UMAX-u. Uspio je sa ovim ... Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука