obi-wan Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 Milica Bajic, Bokisd, Јелена011 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 Da se podsetimo mnogobrojnih heroja koji su dali zivote doslovno braneci i spasavajuci citav svet, a narocito Evropu. Od Boga da im je vecito Carstvo Nebesko. Јелена011, ronin, Bokisd and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 Odgledah film nocas, videh da si ga postavio na fejs, al kad se zavrsio film zaboravih da ga podelim tamo i zaboravih kod koga sam ga videla. Hvala ti sto ga podeli i ovde da znam gde da trazim. Mene je bas potresao, ja sam bila mala tad i secam se da mi je mama nesto pricala kroz maglu kako je i kod nas padala kisa i bili su valjda upozoreni da ne izlaze... Ali u sustini nisam imala pojma koliko ljjdi je bukvalno namerno stradalo i bivalo izlozeno radijaciji u tih desetinu meseci posle katastrofe. Obicno kad se kaze Cernobilj misli se na posledice radijacije kod stanovnistva, a ne na sve te ljude koji su bukvalno bivali izlozeni radijaciji stostruko puta vecoj od smrtonosne doze i to toliko dugo. To nije jedan cocek iako je i jedan mnogo, to su stotine hiljada mladih, zdravih, pravih ljudi. A to povlaci za sobom mnpgo vise njih. Kako su ih lagali o dpzama radijacije ti ljudi su kasnije zasnivali porodice u kojoma su se radjala deca i to se sirilo na milione. I to je najveca tragedija. Nisu bili svesni. Mozda bi neki od njih odustali ali mnogi bi i svesno otisli i izabrali smrt znajuci koliki je ulog u igri. Ovako ostaje odvratan ukus kako su zrtvovani, izigrani, precrtani bez njihovog znanja. I koliko je taj komunizam uzasan i covekoubica. Kad je nasa vojska isla u smrt receno im je - vojnici vi ste mrtci, al vasa zrtva znaci to da ce vas narod preziveti, ove su slagali kako eto to nije strasno, jos im dali bedne bonuse i poslali kuci kao da to nije nista,a posle otpisali bez sredstava za zivot. To je nepravda koja vapi na nebo. Milica Bajic and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Да се никада не заборави Страшно Јелена М. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука