Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Theta isceljivanje Srbija (Theta Healing® Serbia) Theta isceljivanje je model energetskog isceljivanja koji je utemeljila Vajana Stajbal (Vianna Stibal). To je meditativan proces koji isceljuje na svim nivoima našeg bića - fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom - kroz usredsređenu molitvu Stvoritelju. Svako ko ima čistu veru u Boga ili Stvaralačku energiju može pristupiti i koristiti ovu metodu bez obzira na starosno doba, pol, boju kože, veru ili religiju. Ova jednostavna, ali moćna tehnika promenila je i iscelila živote mnogih ljudi širom sveta. Koristeći se theta moždanim talasima, vođeni intuicijom i bezuslovnom ljubavlju Stvoritelja u stanju smo da menjamo naša podsvesna verovanja, obrasce mišljenja, način na koji doživljavamo sebe i svet oko sebe, da proširimo svest i osetimo da smo deo Svega što jeste. http://www.thetahealingserbia.com/ Vladan :::. and Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Молим вас, ако неко нешто зна о овоме, нека напише. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече i osetimo da smo deo Svega što jeste А иначе, без Вајане, осећамо да смо део свега што није... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 @Vladan :::. није смешно Депресивне особе изгледа врло лако упадају у такве приче, уопште ми није јасно како им то ураде Мени врло драга особа је упала Не знам сад ни како да јој приђем приђем пре 1 минут, Vladan :::. рече А иначе, без Вајане, осећамо да смо део свега што није... Bokisd, Smaragdni kamičak, Aleksandra_A and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 3 минута, Milica Bajic рече Koristeći se theta moždanim talasima ... u stanju smo da ... proširimo svest Обично се свест тета таласима шири до 30 кубних метара тј. на величину собе а они који имају централно грејање и добру изолацију могу да се прошире и на цео стан па и на комшилук... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 2 минута, Milica Bajic рече Депресивне особе изгледа врло лако упадају у такве приче, уопште ми није јасно како им то ураде Мени врло драга особа је упала Не знам сад ни како да јој приђем приђем Они то вежбају и усавршавају се да би могли људе да залуде и испрограмирају, то не раде одокативно и без везе, тачно се зна метод. Мораш полако, ја мислим хумором и опуштено најбоље, јер нападом је само утврђујеш у секти. То је затворен систем, човек се осећа сређено, има све, и тешко се одлучује да то разбије и изађе. Можда неко зна некога ко је изашао па може да ти помогне да јој помогнеш баш у вези те конкретне секте. Milica Bajic, Smaragdni kamičak, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 И да ли уопште постоје некакве дозволе за одржавање таквих семинара? Да ли ико контролише шта се дешава на таквим скуповима или је све фазон - cinéma, купиш карту па шта буде? Bokisd, "Tamo daleko" and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Управо сада, Milica Bajic рече И да ли уопште постоје некакве дозволе за одржавање таквих семинара? Да ли ико контролише шта се дешава на таквим скуповима У Србији? Шалиш се? Не знам за ове конкретно али често такве секте нису отворено против хришћанства (јер када би били имали би слабију прођу) тако да размисли да ли можеш да пробаш да је водиш у Цркву да се причести под причом да и тамо раде тета таласи да и тамо има Свега што јесте, да се и тамо проширује свест итд. итд. Тешко да може да шкоди а можда се мало и пресече и удаљи од лудила. Августин, Aleksandra_A and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Они то вежбају и усавршавају се да би могли људе да залуде и испрограмирају, то не раде одокативно и без везе, тачно се зна метод. Мораш полако, ја мислим хумором и опуштено најбоље, јер нападом је само утврђујеш у секти. То је затворен систем, човек се осећа сређено, има све, и тешко се одлучује да то разбије и изађе. Можда неко зна некога ко је изашао па може да ти помогне да јој помогнеш баш у вези те конкретне секте. Mislim da je ovo glavni problem, sve te stvari deluju kao da su malo vise ili manje ustrojene na sektaskom mentalitetu i zbog toga je vrlo tesko nekome pomoci ako se sam utvrdio u tom sektaskom mentalnom sklopu. Verovatno treba videti i procitati neka iskustva koji imaju ljudi koji strucno rade sa tim mentalitetom. Aleksandra_A and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 имао сам драгу и блиску особу која је упла у те тета приче пре пар година. уопште није наивна ствар обзиром да ти се играју са бета можданим таласима... наоружај се стрпљењем и љубављу Христовом да би уопште допрла до те особе и променила њен систем веровања... причаћу ти своје искуство сутра, превише сам поспан сада... Milica Bajic, Bokisd, Aleksandra_A and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 12 минута, Vladan :::. рече Мораш полако, ја мислим хумором и опуштено најбоље, јер нападом је само утврђујеш у секти. То је затворен систем, човек се осећа сређено, има све, и тешко се одлучује да то разбије и изађе. То сам и приметила, што сам више ја причала о Цркви, то је она више тражила неке друге правце и коначно нашла ово ср... Мислила сам да је тренутно, проћи ће, али она је стварно платила и отишла на семинар И све у фазону - видећеш, и тебе ћу да средим Имам утисак као да ме сам нечастиви изазива на двобој, просто сам срећна што се не можемо видети баш скоро, а опет, ужасно ми је што нисам уз њу, чини ми се могла сам да спречим... Цитат Можда неко зна некога ко је изашао па може да ти помогне да јој помогнеш баш у вези те конкретне секте. дај Боже "Tamo daleko" and Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Да, веома битна ствар, крију се иза Православних икона, то им је један од главних адута... Aleksandra_A, "Tamo daleko" and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 @Milica Bajic Упетљале сте се... Пусти је и моли се и надај се да се јави неко ко је са њима имао искуства... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 3 минута, Milica Bajic рече Да, веома битна ствар, крију се иза Православних икона, то им је један од главних адута... Па све врачаре и гатаре су пуне икона... То је овде већ опште место... Скоро сам стављао памфлете неке секте где је исто било пар икона као у историјском контексту али ипак су ту... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 @Vladan :::. ужасно! Али они делују колико толико инкогнито, колко знам, по становима и сл. Ови држе семинаре у Културним Центрима и сл!!! Стварно да човек не поверује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука