Zawisza Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Pera fotograf ubija aždahu: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 1319_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Mojoj porodici je tesko bilo tih 90-ih,izbeglistvo u vise navrata,ali sa ove distance,ja sam srecna,jer sam kroz te muke Gospoda spoznala i naucila da trpim mnogo stosta,pocevsi od gladi.Ne bih ubila nikog,a Tudjmanu sam zahvalna sto nas je proterao iz NDH jer da nije,ja bih verovatno sasvim drugi(komunjarski) sistem vrednosti u zivotu imala i Hrista verovatno tamo ne bih ni spoznala.Kad je umro ,htela sam da saljem telegram u Zagreb da se zahvalim jer su mi se zahvaljujuci njemu,otvorile oci,materijalno mi postalo sporedno u zivotu i to u vrlo ranim godinama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Слободан Милошевић: Патриотска заблуда или ПИН код за Сорошев банкомат? Драгослав Павков Био је спреман на све могуће и немогуће комбинације неби ли се одржао на власти. Час је као „балкански касапин“ подилазио најпримитивнијим нагонима појединаца из нашег народа, час је као „незаобилазни фактор мира и стабилности“ на свој кауч приводио најразличитије ликове светске и српске политике '90-тих... http://www.vidovdan.org/2010-03-28-13-57-42/979-2010-06-14-18-52-17 Коментари су занимљиви (рече неко) ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 @Pronobis Обрисана задња порука. Настави да провоцираш тако подмукло, па се растајемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Наставиш ли тако летиш напоље. И сваки профил који будеш отворио биће банован, ниси ти од јуче овде. Не прави се невинашце јер ниси. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 19 minutes ago, kordun рече danas su dosle jos novije generacije, jos su gore, pogledaj rat u ukrajini, ukrajina ima 40 miliona stanovnika i 50 000 vojnika, dakle nece niko da se bori za svetinje poput slobode, zavicaja, kucnog praga, boli ih uvo, narod je prso i to je to. ne mozes ocekivati danas od ljudi da ginu kao nekada, nisu to oni nekadasnji ljudi, nisu prosto od tog kova. Бил ти узео пушку и јуришао на непријатеља под вођством Томе, Вучића,Гашића, ваздуплохова и компаније. Да ли мислиш да би те одговорно водили и гледали да ниједан живот не падне узалуд. Ја лично им не бих поверио ни нацртану овцу а не живот. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 2 minutes ago, -Владимир- рече Бил ти узео пушку и јуришао на непријатеља под вођством Томе, Вучића,Гашића, ваздуплохова и компаније. Да ли мислиш да би те одговорно водили и гледали да ниједан живот не падне узалуд. Ја лично им не бих поверио ни нацртану овцу а не живот. bi za srpski narod poginuo odma i ne treba da mi pamte ni ime! za vucica i neku republiku koja to i nije, nikada. za republiku srpsku bi isao glavu dati, ne smao za narod nego i za tu drzavu, moji najblizi su se borili za nju, premda nismo porijeklom iz bosne, zajednickim snagama smo se izborili za taj komadic privremene slobode, vidicemo kako cemo proci u buducnosti. moj predsjednik koji trenutno prolazi golgotu u estonskom zatvoru zbog 6 granata iz orkana na zagreb, kada je gadjao generalstab hrvatske vojske pa promasio 100 metara i ubio jednu i po babu, je nakon pada krajine ko bivsi predsjednik bio u bosanskoj krajini po rovovima do dejtona, tako se pravi srbi bore za svoje, e to je covijek, a danas govore za njega da je bio glup i nesposoban, moraju da ga umanje, da bi sebe opravdali. Милан Ракић, -Владимир- and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Буди Бог са нама, шта се овде пише. Мурамаса, ако стварно мислиш добро своме народу, онда треба да му обезбедиш мир и просперитет и да нам деца живе боље од нас. И ако је од тебе који се нескривено изјашњаваш као трол, много је. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 11 minutes ago, -Владимир- рече Бил ти узео пушку и јуришао на непријатеља под вођством Томе, Вучића,Гашића, ваздуплохова и компаније. Да ли мислиш да би те одговорно водили и гледали да ниједан живот не падне узалуд. Ја лично им не бих поверио ни нацртану овцу а не живот. Па друже ја 1999. сам на прсте једне руке могао набројати оне који су ценили милошевића у Батајници на аеродрому и ескадрилима. Па опет нико није реко нећу. Мораш бранити народ-дао си закклетву, ако ништа друго. Kaludjerovic Sreten, aliluja, Ћириличар and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 41 minutes ago, Pronobis рече Ово је заиста страшно Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече Па друже ја 1999. сам на прсте једне руке могао набројати оне који су ценили милошевића у Батајници на аеродрому и ескадрилима. Па опет нико није реко нећу. Мораш бранити народ-дао си закклетву, ако ништа друго. Свака част вама. Али ја говорим о онима који нису дали заклетву . Конкретно, зашто у Украјини има тако мало одзива и жеље за борбом. Нико не жели да гине да би трутови могли и даље да лапају. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 5 minutes ago, -Владимир- рече Свака част вама. Али ја говорим о онима који нису дали заклетву . Конкретно, зашто у Украјини има тако мало одзива и жеље за борбом. Нико не жели да гине да би трутови могли и даље да лапају. niej bas tako, trutovi ce da lapaju svakako, sirotinja ce uvijek da bude sirotinja i ona ce da se ekspluatise, prosto ljudi nisu vise onog kova kao nekada, nema one casti vise kao sto su imali nasi pretci, pa to se vidi po hiljadu stvari. u ukrajini je situacija vrlo jasna, ovi katolici oce da se ulizzuju evropi i da se posvabe, ovi pravsolavni ne zele da se odreknu bratske rusije zbog nekih tamo svaba i zato je i izbio rat, nije izbio primarno zbog tajkuna ili kako ih rusi zovu oligarha. motiv za borbu ima itekako, ali nece ljudi, a kad neces da se boris more ti se desiti da budes rob, pa ce ti biti kriv svako za sve... Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Pa blago nama kako muški pokazujete moral. Možda bi žene morale da nose pušku, dok vi razmislite za koju državu i za kojeg prešjednika vrijedi rizikovati život. Dok vi razmišljate, zna se šta bi čekalo nejač... Pričate nešto ovde o omladini, o Srbima, a koliko znam, svi ste ovde na temi omladinci (uz par izuzetaka), a uz to i Srbi, a neki ste i pravoslavci, tj. većina. Ja bih ovu (ovakvu) temu zatvorila. Sramotimo se. kordun, Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 4, 2016 Пријави Подели Написано Август 4, 2016 Нпр. Ердутским споразумом реинтегрисана је у Хрватску Источна Славонија, Западни Срем и Барања. Тамо и има нешто Срба. Имају и некакву самоуправу тј. ЗВО.http://www.zvo.hr/ Можда је то смешно, али боље ишта него ништа. У крајњој линији и Дејтонски споразум је укључио Србе Републике Српске у независну Босну и Херцеговину после година крвавог рата. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука