Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Ma važi momci , važi kako da ne Budale su oni koji ubiju psihopatu koji udje u kuću i siluje ti ćerku pred tobom , posle toga ženu i na kraju te nateraju da ti siluješ svog sina.Važi momci važi sve kod vas važi. Ja licemer nisam ubio bi ga kao zeca.

Pričamo o slobodnom izboru da ubiješ Hitlera, bez ikakvih uslovljavanja i nametanja sa strane ( radi sprečavanja strahota koje su pratile njegovu vladavinu). Slobodan izbor da se ubije Hitler nema nikakve veze sa upadanjem psihopate koji udje u kuću i siluje ti ćerku pred tobom , posle toga ženu i na kraju te nateraju da ti siluješ svog sina.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Važi momci važi sve kod vas važi. Ja licemer nisam ubio bi ga kao zeca.

ok... recimo da si ga ubio. Šta onda? Da li bi se kajao ili bi slavio Boga što te je učinio svojim orudjem?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ok... recimo da si ga ubio. Šta onda? Da li bi se kajao ili bi slavio Boga što te je učinio svojim orudjem?

Kajao bi se jer sam izabrao manje zlo i bio potpuno svestan svoje pale ljudske prirode. A koliko bi se ti kajao da vidiš strahote silovanja klanja milijonskih ubijanja i to sve zato što si čekao Božju pravdu po tvom izboru.

Šta je za vas momci Božja pravda i koliko je ona veća u vašem slučaju naspram mog?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Šta je božija pravda? odlično pitanje... Ne znam šta je to. Volim da mislim kako će to što nazivamo- božija pravda- biti istinitije i ispravnije od svake moje pomisli, voljne i nevoljne.

p.s. nema potrebe da nam se obraćaš u množini, nismo se ja i oglo uortačili da ti kontriramo. O nekim stvarima se ni sa njim ne slažem. Slobodno oslovi onoga kome se obraćaš

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Kajao bi se jer sam izabrao manje zlo i bio potpuno svestan svoje pale ljudske prirode. A koliko bi se ti kajao da vidiš strahote silovanja klanja milijonskih ubijanja i to sve zato što si čekao Božju pravdu po tvom izboru.

Šta je za vas momci Božja pravda i koliko je ona veća u vašem slučaju naspram mog?

Eto, da je Hitler, imao nekog u zadnjim trenucima života, da ga obrati pokajanju... Ili možda i jeste? 

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Eto, da je Hitler, imao nekog u zadnjim trenucima života, da ga obrati pokajanju... Ili možda i jeste? 

Nije samo djavo otpao no i drugi andjeli. Možeš li da zamisliš da se obratiš sada Bogu i kažeš imaju li ti andjeli nekog da ih obrati pokajanju.

Imaju oglo imaju Boga a imali su ga i pre nego što su otpali i počeli da čine zlo.

Inače i ono što nekome bude nerazumljivo kod tebe oglo u meni izazove potpuno razumevanje i osećaj pripadnosti takvom misleniju.

Ali ovde nemam taj osećaj jer kažem ti postavljeno je pitanje gde čovek bira izmedju dva zla jedno te čini ubicom a drugi saučesnikom u neverovatnim zločinima.  Šta je sad tu Božja pravda i da li je iskreno u tvom slučaju veća?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

p.s. nema potrebe da nam se obraćaš u množini, nismo se ja i oglo uortačili da ti kontriramo. O nekim stvarima se ni sa njim ne slažem. Slobodno oslovi onoga kome se obraćaš

Ovaj profesor je gori nego Hitler, uništi mi snove : (

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

postavljeno je pitanje gde čovek bira izmedju dva zla jedno te čini ubicom a drugi saučesnikom u neverovatnim zločinima. Šta je sad tu Božja pravda i da li je iskreno u tvom slučaju veća?

ako već pričamo o božijoj pravdi tvojom logikom- zbog čega  Bog nije nekome omogućio da upuca Hitlera ko zeca? Bilo je i za vreme rata pokušaja atentata pa su morali Rusi da upadnu da bi se rešili Hitlera i to tek 45. nakon 6 godina orgijanja po Evropi i svetu... gde je tu Božija pravda? Ajmo tom logikom, ovo što sam napisao su činjenice, nije fiktivna tema na forumu

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...