Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Ja bih mu rekao da dolazim iz budućnosti pošto sve znam, i onda mu rekao da znam sve gde će šta da pogreši i počeo bi da mu pričam šta da radi i onda bih mu stvarno rekao gde je pogrešio, za Rusiju zimu itd. Kada bi se to sve ispostavilo kao tačno vrv bi pomislio da sve znam, rekao bih da i dalje održavam neke kontakt sa budućnosti, smislio bih nešto da je to neka telepatije, evoluriali smo u budućnosti trt mrt i onda bih mu pričao šta da radi, a on bi naređivao. I tako bi ja ustvari bio vladar trećeg rajha ali iz senke. I onda bi ga ubio preuzeo vlast i napravio idealno društvo, koliko toliko, a naravno pojavio bi se us svetu kao veliki junak oslobodilac, jer sam ubio Hitlera. Koji je inače osvojio sve jer sam mu rekao da ne napada i ne objavljuje Staljiinu rat dok ne osvoji celu evropu i da pripreti Japancima da ne ulaze u rat sa amerikancima dok pobeda ne bude zagarantovana.

naravno usput bi sprečio svo nepotrebno stradanje po logorima i svo stradanje civila (koliko to mogu), ali ono što bi nastalo posle Hitlerove smrti svakako bi bilo vredno žrtava.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ne bih ga ubio , ni kada bi se on (ili neko sličan njemu) pojavio i u današnje doba . Ja nisam taj tip koji bi (namjerno) mogao ubiti bilo koga , jer se ubistvo potpuno "kosi" sa svim mojim životnim pogledima i shvatanjima . Nije moje da ubijam - bilo koga !  

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Спречила бих га на друге начине. Не би тај мени имао времена да убија људе, а ђубре да изнесе, а да набави нову полицу, да промени оно сијалично грло у купатилу...докон мушкарац прави ср"$&%&а.  1324_womens

Подели на овим сајтовима

Ne, i to se desilo po Bozijem Promislu...dopustenju, sta je vec. Nije da razuem zasto je to dopusteno, ali prosto je tako.

Подели на овим сајтовима

Наравно,,,али прво би Лондон посетио на пар дана.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

znači mera života je opstanak... vuče na Darvina a meni upravo pada na pamet onaj divan Gospodnji ugodnik, starac Vukašin iz Klepaca

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mera nije opstanak mera je pravo na samoodbranu. Čak  po gradjanskom civilnom zakonu budeš oslobodjen a kamoli po nebeskoj pravdi...

Ne znam prosvetlite me ja bi ga ubio kao zeca i to na keca. (ili da vam ostavim nekoliko hiljada stranica hitlerovih zločina)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mera nije opstanak mera je pravo na samoodbranu. Čak  po gradjanskom civilnom zakonu budeš oslobodjen a kamoli po nebeskoj pravdi...

Ne znam prosvetlite me ja bi ga ubio kao zeca i to na keca. (ili da vam ostavim nekoliko hiljada stranica hitlerovih zločina)

E a sad zamisli da si se sem što si se vratio kroz vreme (jedini način da ubiješ hitlera) prebacio i u nekiu drugi paralelni univerzum, gde Hitler ne da nije zločinac, nego je bio na pragu da izume lek protiv side ili nešto. I ti to saznaš nakon što ga ubiješ

;)

Подели на овим сајтовима

mogao bih da citiram i jednog svetogorskog starca koji reče- Ti za druge ne možeš učiniti ništa više od svog života u Hristu- ali ne znam ima li potrebe da dalje pričamo... 

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ma važi momci , važi kako da ne Budale su oni koji ubiju psihopatu koji udje u kuću i siluje ti ćerku pred tobom , posle toga ženu i na kraju te nateraju da ti siluješ svog sina.

Važi momci važi sve kod vas važi. Ja licemer nisam ubio bi ga kao zeca.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...