Перса Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Прокељ Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 On 21. 1. 2013. at 19:39, Перса рече Прокељ Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич. Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 On 21. 1. 2013. at 19:44, Иван Цветковић рече Ах... како ти иде са тим? Може ли се? Ја то не бих могао да јем ич. Иначе, смазао сам једну пљескавицу вечерас, не знам шта и би. Сада се кајем и гледам да одрадим једно 5-7 трбушњака... Misliš 57? Greška u kucanju verovatno, omakne se... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 @@Иван ♪♫, Нажалост, није... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 On 21. 1. 2013. at 19:55, Иван Цветковић рече @@Иван ♪♫, Нажалост, није... na radost, počni da vežbaš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ја поједох мало од предјела, мало ринфлеша, и засладих са житом.Пуна ко брод. Не ми се раде вежбеее. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 On 21. 1. 2013. at 19:55, Иван Цветковић рече @@Иван ♪♫, Нажалост, није... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 jafa tortu Јадранка-Дервента and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ево, донео сам до компа косу греду, гледам ја њу, гледа она мене... што је дуже гледам све ми се мање веџба. Ево, пустио сам и The Books of Knjige, али ми се никако не узима да мало урадим неки трбушњак. Пих, има да будем са двеста кила.. увек сам се питао како бре то свештеник и пости и све то, а дебео... Ево, ја дођох у ту позицију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Код мен обрнуто једем ал ми се не познаје.А,ако уђем у кујну да пијем воде обавезно стрпам нешто слатко у уста. Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Bila nam je slava juče pa sada čistimo ovale. .smesko. .smesko. RYLAH, Милан Ракић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Crveni grejp Anette је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 On 31. 1. 2013. at 7:50, Sanja87 рече Crveni grejp Znaci dijeta?! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 On 31. 1. 2013. at 8:22, Таша рече Znaci dijeta?! Jok...meni su prijeko potrebni kilogrami... 1305_womens nego volim da zapocnem jutro nekom vockicom,jutros je bio grejp na repertoaru... 0442_feel Јадранка-Дервента and Таша је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 чоколаду.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука