мирођија Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 A што сејка? Стави пеци прашка... ја правила неки ђувечић... шака сеченог кромпира, шака резане паприке, толико и шаргарепе,шака пиринча... довољно уз неку салатицу... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Ставила сам мало соде бикарбоне. Заборавила сам да сам потрошила пр. за пециво, а мрзело ме да по овој врућини идем у продавницу. Јел са прашком боље испадну ? Тај твој ђувечић је феноменална идеја. prst ka gore мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Да сејо, лепше су са пеци прашком...добију фини облик, а кад имаш времена додај у смесу и рендане шаргарепе, али све добро оцеди...додај мало и неки зачинчић...першун,босиљак,душицу...и наравно мирођију...хахаха... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 хладну дињу... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Па, ко воли, нек изволи njamnjam ... 4chsmu1 Ignjatije and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Picu i jogurt , kad nema kuvano dok ne dodjem kuci . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Таман сам се обрадовао да ће бити добра лубеница... кад оно распад... Наравоученије: Не куповати лубенице у маркетима. Ignjatije and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 Сатараш, касније ћу хладну дињу.. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2012 Пријави Подели Написано Јул 9, 2012 со, парадајз, леба и ладне сокиће на разблаживање пуне леда до заласка сунца ... после нешто мало јаче поједем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Sve sa korom Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Јео бих кад бих имао нешто... не знам зашто је апостол Павле рекао ко неће да ради немора ни да једе, ја радим овде као неки црнац ал џаба, Србија ово брале... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Pecenu soju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Jutros sam jeo prepecene kriske hleba premazane sa malo meda 1305_womens http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Новембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2012 Jutros sam jeo prepecene kriske hleba premazane sa malo meda 1305_womens Укусно звучи. 1317_womens Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука