Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Nista.Danas sam pojela nekoliko sampinjona przenih,umal' nisam crkla.Mama kupila neko ulje,ono ocajno.Veceras sam przila riblje cevapcice,ali nisu bili prijatni zbog tog ulja i nisam mogla da ih jedem.Crkoh gladna!Valjda cu moci da zaspim.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode

Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике

шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... bendoff

Подели на овим сајтовима

Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике

шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... bendoff

njam njam ratluk, imam ostalo puno seko ,ali sam se izmedju razradila po stanu ,nemam vremena  jel komp crkao pa ovo djece samo dok su u skoli  mogu u net,tako da  samo kavu u hodanju pijem
Подели на овим сајтовима

шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... :(

njam njam ratluk, imam ostalo puno seko ,ali sam se izmedju razradila po stanu ,nemam vremena   jel komp crkao pa ovo djece samo dok su u skoli   mogu u net,tako da  samo kavu u hodanju pijem

Шта ћеш сејо, таква му је прилика, а ја по свој прилици морам још једну кафу да згазим, да би се

јутрос размрдала, а имам сто послова данас, без претеривања... bendoff

Подели на овим сајтовима

шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... kriminalac

a ja volim da umacem kockice secera u  kafu....
Подели на овим сајтовима

шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... kriminalac

a ja volim da umacem kockice secera u  kafu....

Волим  и ја, а тек оне меке коцке, што су као од прах шећера...њам,њам,.... kriminalac

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...