мирођија Написано Новембар 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 pitu od jabuka ,mirodjija oces sa kavom seko Давај сејка, највише волим ту питу... klapklap 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Nista.Danas sam pojela nekoliko sampinjona przenih,umal' nisam crkla.Mama kupila neko ulje,ono ocajno.Veceras sam przila riblje cevapcice,ali nisu bili prijatni zbog tog ulja i nisam mogla da ih jedem.Crkoh gladna!Valjda cu moci da zaspim. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 пијуцкам црни чај...њам њам 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... bendoff njam njam ratluk, imam ostalo puno seko ,ali sam se izmedju razradila po stanu ,nemam vremena jel komp crkao pa ovo djece samo dok su u skoli mogu u net,tako da samo kavu u hodanju pijem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... njam njam ratluk, imam ostalo puno seko ,ali sam se izmedju razradila po stanu ,nemam vremena jel komp crkao pa ovo djece samo dok su u skoli mogu u net,tako da samo kavu u hodanju pijem Шта ћеш сејо, таква му је прилика, а ја по свој прилици морам још једну кафу да згазим, да би се јутрос размрдала, а имам сто послова данас, без претеривања... bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... kriminalac a ja volim da umacem kockice secera u kafu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 dobro jutro ,ti tako poranila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 kavu pijem ,jos zmirim ,dobro jutro narode Добро јутро Сузо, да ли је остало оне јабучаре, јер ево и ја пијем јутрос прву кафу...из велике шоље, што ретко радим, волим мале шољице за кафу и ратлук... kriminalac a ja volim da umacem kockice secera u kafu.... Волим и ја, а тек оне меке коцке, што су као од прах шећера...њам,њам,.... kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Ево и ја пијем кафу,сунчано је ... kriminalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Panirane stapice lignje,pecurke na raznju ,krompir salatu i zelenu salatu. Kuvam paradajz corbicu sa karfiolom. 1314_womens "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 cveklu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 Kuvan krompir i tunjevinu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2010 njam njam "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука