Гости Guest Написано Октобар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 :drugarstvo: 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Ribu sam kupio kod alasa, izmerio mi 4kg, kad sam doneo kući gledam i računam, 9 riba ne mogu da mere 4kg i izmerim a ono nešto manje od 3kg. Eto sad, šta da pomisli čovek, to je nekih 100 dinara, kg bele je danas bio 100 dindži. Koji su to i kakvi ljudi da vam ukradu 100 dindži. Al nije važno, više od njega ne kupujem. Znači kuća preko puta pijace u Smederevu sa doljnje strane gde se prodaje riba, br 21, prodavac prevarant, slikam ga sledeći put i kačim mu slike po netu. Завиша,насмеја ме :drugarstvo: .Мени се то доста пута десило на Земунској пијаци,баш од аласа. 0110_hahaha 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Hteo si Dragi da kažeš: "Deset ljutih riba Došlo u moj krevet Jedana pala s kreveta Ostalo ih devet" Eeeeeeee Dragi tu samo ja mogu da padnem i opet bi ih ostalo deset. Ko u u onoj poslovici : I vuk sit i ovce na broju- reče vuk-jedući čobanina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ajvar.....domaci,uprzen... calabrc pa jos ljutkast.... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Тиквењак и чај од петељки трешње. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Тиквењак и чај од петељки трешње. prst ka doleкакав је то чај 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Тиквењак и чај од петељки трешње. :cheesy:какав је то чај 89898989898989 Кад береш трешње не бацаш петељке, већ их у хладу осушиш и куваш као сваки други чај. Петељка је део трешње који је држи на грани. Иначе је то здрав чај. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Evo jedan recept za čaj koji je korisno piti kod upale bubrega.kamena u bubregu ili kod upale mokraćnih kanala: Po jedna supena kašika:peršuna,kukuruzne svile i trešnjinih peteljki Preliti sa:7dcl.proključale vode Ostaviti da stoji 2sata Piti 3xdnevno po 2dcl.(5dana) Može se kuvati čaj od i svakog sastojka posebno ali ovo je najbolja kombinacija. 4chsmu1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 27, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 cipi cips girl_jumping "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 27, 2010 Тиквењак и чај од петељки трешње. мајклкакав је то чај 89898989898989 Кад береш трешње не бацаш петељке, већ их у хладу осушиш и куваш као сваки други чај. Петељка је део трешње који је држи на грани. Иначе је то здрав чај. dada Знао сам за петељку али нисам знао да се од тога кува чај , занимљиво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ja sam jela juce na slavi marinet i jutros zamezila..LJUDI!!!Da znate koliko je to lepo!!!!!!!!njam njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Тиквењак и чај од петељки трешње. 0110_hahahaкакав је то чај 89898989898989 Кад береш трешње не бацаш петељке, већ их у хладу осушиш и куваш као сваки други чај. Петељка је део трешње који је држи на грани. Иначе је то здрав чај. 4chsmu1 Kakvog je ukusa, mirođijo? Ja sam nekad ostavljala kore od jabuka i sušila ih, nije loše winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 ova marina samo krka bliss jeeee Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 musaku koju sam nocas pravila "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ништа! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука