suza Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 burek, sam tijesto,listove morala krpiti hahahhahahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Палачинке са хељдом, козјим сиром и ливадским медом. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Палачинке са хељдом, козјим сиром и ливадским медом. 0212_rolleyes Све заједно? bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Ништа,а једе ми се нешто,само не знам шта :cheesy: Ваљда је то на пцикичку базу facenew22222222,јер несам гладна :291291291: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Палачинке са хељдом, козјим сиром и ливадским медом. facenew22222222 Све заједно? :cheesy: Наравно селе. Козји сир без шмека, ливадски мед,прави са Јелице, али све у малим количинама...,хељда са Јелице, иначе хељда се увек меша са пшеничним брашном у овом случају, у размери 1:4 килограм пшеничног, 250.г. хељде... :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Е, па, морам једном да дођем да пробам! facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Za pocetak 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 jecmene pahuljice sa sokom...posto mleka nema da se kupi,a sa jogurtom mi se ne svidja... malo kasnije bice i kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 jecmene pahuljice sa sokom...posto mleka nema da se kupi,a sa jogurtom mi se ne svidja... malo kasnije bice i kafica Како нема млека да се купи? Стварно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 TOPI sir, Novosadska salama, kifla i crni caj... mense0198626478946378946 kada jedes u drustvu sve je slatko!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 TOPI sir, Novosadska salama, kifla i crni caj... mense0198626478946378946 kada jedes u drustvu sve je slatko!!!! Нисам још ништа јела, сем чаја јутрос са неком бисквитом, али та новосадска салама, мљац, мљац,... kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 jecmene pahuljice sa sokom...posto mleka nema da se kupi,a sa jogurtom mi se ne svidja... malo kasnije bice i kafica Како нема млека да се купи? Стварно? nema,nema...ima samo rano ujutro,a ja ne mogu sa bebom u prodavnicu tako rano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Јео пуњене паприке пре 5 минс kafica jecmene pahuljice sa sokom...posto mleka nema da se kupi,a sa jogurtom mi se ne svidja... malo kasnije bice i kafica Како нема млека да се купи? Стварно? nema,nema...ima samo rano ujutro,a ja ne mogu sa bebom u prodavnicu tako rano. А у чему је ствар тамо код вас са млеком, мало сам ухватио на РТС да немате млека али не огледах од почетка? Или превише пијете или краве не дају http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Ma te krave su mnogo bezobrazne....c,c,c... kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 21, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука