Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече Невероватно Kolač u tiganju? Nemoguće http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Vladan ::: рече Невероватно... а код мене супротно, пиво ме одмах ухвати и отупи а од вина живнем... исто Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече Невероватно... а код мене супротно, пиво ме одмах ухвати и отупи а од вина живнем... Meni pivo samo prija i opušta me, a od vina krenem da se svađam i sa onima sa kojima se slažem kordun, Vladan :::. and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 3 минута, Natasa. рече Kolač u tiganju? Nemoguće Не капирам фору... несам учио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 25 минута, Natasa. рече Kako jezik oblikuje psihu čoveka. Npr. u engleskom postoji idealan, polno neutralni izraz-human. Ovako čovek asocira na muškarca jer je muškog roda, a retko ko koristi termin ljudsko biće. Čak često kažu ljudi i žene-od toga mi se diže kosa na glavi. А мушка деца су синови, а женска су дјеца Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 5 минута, Vladan ::: рече Невероватно... а код мене супротно, пиво ме одмах ухвати и отупи а од вина живнем... "Гуарана" ме једном успавала Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 3 минута, Paradoksologija рече Meni pivo samo prija i opušta me, a od vina krenem da se svađam i sa onima sa kojima se slažem Mean drunk . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 9 минута, Natasa. рече On se ne zeza. некАга.... има времена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече Не капирам фору... несам учио A i nije neka fora...reklama sa telešopa...glupost. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, Vladan ::: рече некАга.... има времена... Al nema Stana Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 каква вам је нарав када попијете? гушитељи сте, свађалице, цмачете све редом, куњате или сте весели? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 24 минута, Natasa. рече I što je ovo odvratno? Пијана жена је нешто веома одвратно, жене не подносе алкохол као што га подносе људи Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Mean drunk . Mjok, samo vino, pola čaše dovoljno. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече reklama sa telešopa де мене нађе ја гледам само цртане филмове Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 12 минута, Natasa. рече On se ne zeza. Jadna baka Stana, neće se skoro ovajditi od unuka, a verujem da bi volela praunuče i od njega. Da ga vidi stabilnog i sređenog sa ženom i decom. E Stano Stano, šta dožive . Стоја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука