Vladan :::. Написано Мај 17, 2018 Пријави Подели Написано Мај 17, 2018 Деца нису појела све јагоде које је бака упропастила додавањем шлага... Woohoo!!! што би рекао Хомер Симпсон... а имам и једно јако вино уз то Phoebe, Лапис Лазули and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 kordun and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 15 минута, Лапис Лазули рече evo pristojni i lijepi zenski nokti, dame znaju mjeriti... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 5 минута, kordun рече evo pristojni i lijepi zenski nokti, dame znaju mjeriti... пусти бре нокте гледај чоколаду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Управо сада, Vladan ::: рече пусти бре нокте гледај чоколаду... ja od tih cokolada najvise volim prsut, onaj star bar dve godine Vladan :::., Nektarija*, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 47 минута, Лапис Лазули рече Ево и једна белгијанка коју грицкам задњих неколико дана... Nektarija*, Phoebe, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Ja trenutno kafenisem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Управо сада, Nektarija* рече Ja trenutno kafenisem. Па како ћеш да спаваш онда ноћас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Nemam ja sa tim problema. Kafa je bez kofeina + Inka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 13 минута, Nektarija* рече Nemam ja sa tim problema. Kafa je bez kofeina + Inka. Не знам шта је инка али сам помислио да си можда као један мој познаник који цепа кафу у ово време и после спава као беба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Inka je napitak od zitarica. Inace spavala sam kao beba i kad sam pila obicnu kafu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 5 минута, Nektarija* рече Inka je napitak od zitarica. Пиво? пре 6 минута, Nektarija* рече Inace spavala sam kao beba i kad sam pila obicnu kafu. Ја ако попијем кафу у три поподне зверам после до три ујутро... Nektarija*, Smaragdni kamičak and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Na mene kafa isto ne utiče. Nesanicu mi stvara poslepodnevna dremka, a ne kafa. Nego, niko ništa danas nije jeo Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече Nesanicu mi stvara poslepodnevna dremka и мени... зато уместо дремке пустим децу да скачу по мени а уместо кафе чоколаду или вино и спавам ко коњ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Evo mene opet! Malopre sam pojela stanglu cokolade, a sad planiram jagode. пре 16 часа, Vladan ::: рече Пиво? Mislis na ovo? Sigurno zato mislis da dobro spavam. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука