JESSY Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Zdravlje na tanjiru u ove hladne dane. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 domaći keks na kalup i voćni jogurt od kajsije... :good2: Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Jabuku! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 duvan čvarke i mladi sir Anette and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Sebe Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Sebe Onda je to mnogo slatko! Pazi da ne dobijes secer! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Onda je to mnogo slatko! Pazi da ne dobijes secer! Uuu, grešiš,ovaj,grešiš šilno,šinko ! Mnogo sam grka ispod površine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Uuu, grešiš,ovaj,grešiš šilno,šinko ! Mnogo sam grka ispod površine Sto se mene tice zene su uvek slatke zavisi samo ko ih jede! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 duvan čvarke i mladi sir za večeru? :.mislise. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 duvan čvarke i mladi sir Ово је за бан. lab_man, Драшко and Anette је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Туњ лук леб "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Pojela tkz "kolač" u mleku i zalila nes kaficom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 "Nemojte se više nervirati.Ponovo ćete morati da jedete."Duško Radović P.s.Ništa.Sve sam pojela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука