Зорица екс Милева Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Онај дио мене који се упиње ка Богу увијек се радује промјенама, а оно људско и од овог свијета пати због њих, некад превагне први дио мене, некад други, али ја се трудим да одсјецам оно што је лоше у мени. Није безболно и није увијек лако - али што се мора и није тешко. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 `ајмо заједно Милева! Удружене смо јаче bliss jeeee bliss jeeee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 `ајмо заједно Милева! Удружене смо јаче 8086.gif dada bliss jeeee slava3 8084.gif bliss jeeee 70zfof0qsamomolitva Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Сваки дан је изазов за самомењање... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 "Svakog dana, u svakom pogledu, sve vise i vise napredujem" Wolim da se menjam, uvek se cudim na postove koje sam pisao pre 2-3 meseca, a one od pre godinu dana necu da spominjem. I ne samo to nego i nacin razmisljanja . Mislim mense0198626478946378946 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Pa ja se često menjam, i kako jednom reče Lane Gutović, kad se ujutru pogledam u ogledalo mislim neko mi došao u goste 0442_feel. Stalno se preispitujem i ponekad se zaista isprepadam, 0304_smile4 a ponekad se malo pomilkim. smiley-dance007 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Опрости те ми ја ћу само да вам предложим да промените наслов теме из Volite li da menajte sebe...? у Volite li da menjate sebe...? smiley-dance007 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Трудим се. Никако непосустајем , увек гледам право ка исравној путањи некада теже а некада лаше пролазим . Узак и тежак пут , је пут ка Царству Божијем , са вечитом борбом сами са собом. Избор промене је пут ка smiley-dance007 са 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 волим, и непрестано то радим, и звучаће нескромно - све сам успешнија из разлога што сам спознала своје грешке и гледам да их не поновим а колико је то невероватно, стално ми се дешавају такве ситуације да упаднем у ИСТУ грешку као да се Бог још није уверио у моју промену 0102_laugh али не улазим више тако лако у грешке '' спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже '' - његош ВЕЧНИ '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Мељу ме, односно мењају ситуације у које упадам, а мислила сам да сам доста мирна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Волим да откривам своју истинску природу, да постајем оно што заиста јесам. Само када се дубоко загледам у Господа, наслућујем своје право биће. Када покушам да га мењам, истог се тренутка почињем туђити и од Њега. Драшко је реаговао/ла на ово 1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 волим, и непрестано то радим, и звучаће нескромно - све сам успешнија из разлога што сам спознала своје грешке и гледам да их не поновим а колико је то невероватно, стално ми се дешавају такве ситуације да упаднем у ИСТУ грешку као да се Бог још није уверио у моју промену 4chsmu1 али не улазим више тако лако у грешке '' спуштавах се ја на ваше уже, умало се уже не претрже '' - његош ВЕЧНИ To je rekao vladika Danilo pošto su ga Turci pustili da kod Skadra osvešta neku crkvu a posle ga uhapsili i tražili otkup da ga ne bi nabili na kolac. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 A tema - ja više volim da menjam druge ljude mada mi nešto slabo ide. Ovo je neverovatno duboka misao iako izgleda daleko od toga: NE MOŽEŠ MENJATI DRUGE LJUDE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 bh8xal9bamozdainebi .gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> 4chsmu1 Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Нема другог решења да поправиш народ и свет учиниш бољим од рада на себи. Раније сам мислио да ћу са својим преумљењем а касније са испомоћу улепшати некоме живот. Међутим, пракса животног искуства је показала да је већина из окружења имуна на Бога и крајње незаинтересована за помоћ у теолошким сегментима. За то време, други квази-хришћани су ме сувише изморили својим недогматским и неканонским спекулацијама. То ме је довело до парализе духовних осећања и демонске усамљености. Сада видим да морам да искључим своје критичке сензоре и да се не упуштам сувише у животарење других јер ме то доводи до нервног растројства. Да бих имао свој мир под небом, парадоксално, морам да видим само свој грех а да никога не осудим. Раније нисам судио али јесам критиковао, али сада видим да ни критика не помаже макар она долазила из најбољих намера. Само се трезвено бојим јер је танка линија између трпљења и игнорисања. Докле год сам крив пред собом не развлачи ме ниједан други спољашњи садржај. Али, питам се, ако би то развлачење ума имало жртву пред Богом за другог, да нисам онда у обмани? http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука