Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Ma kakve privatne poruke, ne zovem je ja da je kidnapujem. Sta ima tu da krije! Ajde jasi taj tvoj auto, sto se mnogo hvalis njime i za vikend se vracas kuci sa mladom! Ima da bude veselje ebalo tutku. Ma cim da se hvalim, auto star 20 godina. ? Gogić је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 4 часа, Gogić рече Pomesaju se emocije, pa nada, pa onda ignorises tu intuiciju ...i eto sad osedeh i omudrih. Uh, Pa koliko je to sedih vlasi? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 @Liga Džentlmena Nema nista od tebe, neozbiljan si. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 Mudro , mudro Godina mi je 40, a sede odavno prestah da brojim Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 31, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 12 минута, Gogić рече Mudro , mudro Godina mi je 40, a sede odavno prestah da brojim Oh pa najbolje godine. ? Ma ima resenje i za sede, sad su sve boje u modi, znas ono sve mi boje lepo stoje. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 31, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2019 пре 8 часа, Ana B. рече To su one koje dobro izgledaju, a to negde znaci da vode racuna o sebi... Nisam devojcica inace bih bila veselija... Meni izraz “riba” deluje bezlično i kao svođenje žene na objekat ili mehanizam, pa mi je čudno kada žene ili devojke, prihvatajući i koristeći taj izraz, ne samo da pristaju da budu tretirane kao objekti, nego čak i same sebe svode na objekte. Flojd, Maja Pavlovic and Natasenka је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 пре 9 часа, Bojan* рече Meni izraz “riba” deluje bezlično i kao svođenje žene na objekat ili mehanizam, pa mi je čudno kada žene ili devojke, prihvatajući i koristeći taj izraz, ne samo da pristaju da budu tretirane kao objekti, nego čak i same sebe svode na objekte. Dobro onda macka Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Bas si Đentlmen sto se tice godina , one su uvek najbolje u kojim god da si. A u fazi sve mi boje lepo stoje ,bila pre 20godina ...sad su to mirniji tonovi Gori izraz od ribe, macke je "treba" Flojd and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече onda macka Famme fatal Ana B. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 пре 32 минута, Gogić рече Bas si Đentlmen sto se tice godina , one su uvek najbolje u kojim god da si. A u fazi sve mi boje lepo stoje ,bila pre 20godina ...sad su to mirniji tonovi Gori izraz od ribe, macke je "treba" Moras sacuvati duh mladosti, rekose nam da budemo kao deca. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Divno... Gogić, Maja Pavlovic and ronin је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 On 31.1.2019. at 7:05, Anika рече Mozda je mislio da ce covek upasti u gordost, duhovnu obmanu i pomisliti da je veliki i znacajan duhovnik... Ne znam, pretpostavljam da je na to mislio. Баш тако! Тај свештеник може врло лако упасти у духовну обману да је велики духовник-беседник-старац-штагод. И исто тако, подједнако опасно, верници могу пасти у духовну обману да је тај свештеник велики духовник-беседник-старац-штагод. Врзино коло младостараштва - никоме није препоручљиво да се у њега хвата, да се не би мудрост просула у бару лудости. Maja Pavlovic, Биљана, два and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 пре 4 часа, Иван Недић рече Баш тако! Тај свештеник може врло лако упасти у духовну обману да је велики духовник-беседник-старац-штагод. И исто тако, подједнако опасно, верници могу пасти у духовну обману да је тај свештеник велики духовник-беседник-старац-штагод. Врзино коло младостараштва - никоме није препоручљиво да се у њега хвата, да се не би мудрост просула у бару лудости. Primedba je na mestu. Imacemo to u vidu. Ti se brate opusti. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 1, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 пре 13 часа, Ana B. рече Dobro onda macka I to mi takođe ružno. Mačke su sebične lukave repate životinje. A tek kad neko kaže ženskoj osobi: “gde si mačko”, nekako mnogo glupo zvuči. Veoma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 emilija, Maja Pavlovic and Gogić је реаговао/ла на ово 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука