obi-wan Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 Sve sto bi bilo zanimljivo na temu... Milica Bajic, Ana B. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 AnaLaz and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 Значи - Друже, ако те опалим, има те обалим! obi-wan and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 Pa, koliko su dobre, toliko su i lose. Mislim, razvijas telo i um i mentalnu jacinu (na neki naci), ali, postoji opasnost i da te ta 'jacina' i vestina ponese i pocnes da se kacis i fajtas sa drugim ljudima. Trenirao sam djudo oko 10 godina i djiu - djicu( uz djudo) i karate i aikido oko godinu dana ....bio sam dosta dobro utreniran.... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 Да се питам сва женска чељад кад наврше 4 годину под обавезно на неке борилачке вештине и да додам.... на старословенски од првог као обавезан . Мала од маог брата (пошто ми је бураз каратиста са црним п.) већ има пар медаља са такмичења. Девојчица од 8 година. А појас чини ми се зелени или плави... PredragVId and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 1 сат, obi-wan рече Одличне вежбе самоодбране. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 12 минута, AnaLaz рече Одличне вежбе самоодбране. Da, fino je da se to zna... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 2 часа, Bokisd рече postoji opasnost i da te ta 'jacina' i vestina ponese i pocnes da se kacis i fajtas sa drugim ljudima. Мени је дугогодишње тренирање (карате и нешто мало теквондо) управо градило све већу стабилност карактера. Што сам била успешнија и у бољој форми све ме је теже било испровоцирати. Временом си све свеснији колико страшно може резултирати сукоб ако ескалира, зато за карате волим да кажем да је вештина а не спорт. AnaLaz and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 53 минута, Milica Bajic рече пре 3 часа, Bokisd рече postoji opasnost i da te ta 'jacina' i vestina ponese i pocnes da se kacis i fajtas sa drugim ljudima. Мени је дугогодишње тренирање (карате и нешто мало теквондо) управо градило све већу стабилност карактера. Што сам била успешнија и у бољој форми све ме је теже било испровоцирати. Временом си све свеснији колико страшно може резултирати сукоб ако ескалира, зато за карате волим да кажем да је вештина а не спорт. Pa, to je neko pozitivno gledanje na borilacke vestine, ako postanes svestan koliko neki sukob moze biti strasan i da svoje vestine trebas da koristis samo u nekim ekstremnim slucajevima samoodbrane sebe i odbrane drugih. Ali, bas je tesko iskontrolisati sve to u vezi sa vestinama, govorim iz licnog primera. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 1 hour ago, Milica Bajic рече Мени је дугогодишње тренирање (карате и нешто мало теквондо) управо градило све већу стабилност карактера. Што сам била успешнија и у бољој форми све ме је теже било испровоцирати. Временом си све свеснији колико страшно може резултирати сукоб ако ескалира, зато за карате волим да кажем да је вештина а не спорт. Isto. Kao mladji sam trenirao wing-chun kod izuzetnog trenera, i sve je stvarno bilo izvrsno. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 22 минута, Bokisd рече Pa, to je neko pozitivno gledanje na borilacke vestine, ako postanes svestan koliko neki sukob moze biti strasan i da svoje vestine trebas da koristis samo u nekim ekstremnim slucajevima samoodbrane sebe i odbrane drugih. Ali, bas je tesko iskontrolisati sve to u vezi sa vestinama, govorim iz licnog primera. Значи шишаш се на опасно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 @obi-wan ааа тако бих волела да сам мало боље упознала винг чун...мој омиљени: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2018 пре 4 часа, Bokisd рече Pa, koliko su dobre, toliko su i lose. Mislim, razvijas telo i um i mentalnu jacinu (na neki naci), ali, postoji opasnost i da te ta 'jacina' i vestina ponese i pocnes da se kacis i fajtas sa drugim ljudima. Trenirao sam djudo oko 10 godina i djiu - djicu( uz djudo) i karate i aikido oko godinu dana ....bio sam dosta dobro utreniran.... Istocnjacke borilacke vestine treniraju i duh, ako se " udje " u vestinu, ondaje mogucnost da se covek osili pa krene da se fajta sa drugima, svedena na minimum. Moja sestra je dugo praktikovala dzudo, od svoje osme godine pa do kraja srednje skole, za sve to vreme samo je tri puta upotrebila svoje steceno znanje van treninga ili takmicenja...jednom kada joj je drug iz odeljenja u cetvrtom razredu oborio pribor za likovno ( njen omiljeni predmet) , jednom u srednjoj skoli da se odbrani od decka koji nije prihvatio Ne ka odgovor na udvaranje, i pre par godina u Veroni kada je mene napao neki narkoman da mi otme tasnu... samo ih je prosula po asvaltu...tj podu, i ucionici... Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука