Jump to content

Božiji promisao

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

пре 6 часа, Ana B. рече

Ja sam dobila otkaz jer sam razotkrila jednu radnicu koja nije radila pošteno, a ova što je pošteno radila i bila stalan radnik isto dobila otkaz. I odem u Malu crkvu kod Hrama i uteše me reči koje sam navela u komentaru. I to je neki promisao...Naći ću drugi posao...

Jel si je razotkrila po promislu ili ...

Подели на овим сајтовима

Nisam se zalila na nju nego sam bila direktna, ona cura se slozila mada ne direktno i dobile smo otkaz... Kad je ta cura koja je najvise i najpostenije tamo radila bila na odmoru te nedelje je bio haos, jer je ona bila najbolji organizator i kad je ona dobila otkaz ni meni se tamo vise ne radi...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Ana B. рече

Ja sam dobila otkaz jer sam razotkrila jednu radnicu koja nije radila pošteno, a ova što je pošteno radila i bila stalan radnik isto dobila otkaz. I odem u Malu crkvu kod Hrama i uteše me reči koje sam navela u komentaru. I to je neki promisao...Naći ću drugi posao...

Ili možeš da tražiš da se ispravi nepravda. Msm ako nije privatni vrtić. :)

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-je-uzbunjivac-kako-prijaviti-korupciju-i-kako-zastititi-sebe/5qqr0rx

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_uzbunjivaca.html

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Lady Godiva рече

To je samo jedan privatni vrtic u moru drugih po meni nije dobar kad slusaju devojku koja ne zna ni koji su jesenji darovi nego uci decu da su i banane i limun pozeljni u radu, sto nije bitno koliko da me je samu ostavljala u grupi 16- oro dece sa dvoje ometene dece po ceo dan, da mi je mast vadila oko slaganja robe, a i sama je nije slagala, da je izbegavala posao i izmisljala iza ledja, vredjala decu da su baksuzi, otvoreno pokazivala koga ne voli, gadila se devojcici da veze kosu, ogovarala sve zive, smestala mi da me prebace u drugi objekat, jer sam bila na putu da dobijem njenu decu ako zatrudni...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

@Ana B. 

Okay, vidim da je to bilo više napušavanje nego uzbunjivanje. Onda ništa.

Srećno na novom poslu i sa kapiranjem Božije promisli. :)

Kako god svako ce da shvati sta se njemu svidi. Nije bilo kamera, pa malo se i zna sta se tamo radi... Deca menjaju po 1000 vaspitacica godisnje to nije dobro za decu. Navodno grupa je jako teska, niko joj nije odgovarao za dve godine kao pomocnik. Svi kazu da sam se dobro snasla osim nje zato sam bila prebacena u drugi vrtic, pa su mi sutra javili da  ta cura koja je posteno radila vise ne radi i da ja vise  ne dolazim, jer im ne trebaju ljudi koji se bave tim stvarima to je bio razlog.

Подели на овим сајтовима

@Ana B. I posle najtamnije noći, sviće zora... :)

• Свиђа ми се 1

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Објаснићу све, само прво да решим дилему да ли је Промисао мушкога или женскога рода. =/

Више ми вуче на женску страну, чудно ми овако звучи наслов, али сачекајмо још...

Подели на овим сајтовима

Pisao sam ranije da sam se oduvek zanimao za manastire, i da bi rado proveo jedno vreme u manastiru iako ne osećam monaški poziv. Naročito danas kako me muči depresija, manje danju, noći više. A gde je depresija tu ni skepticizam nije daleko.

Pisao sam jednom ocu Pajsiju, igumanu pravoslavnog manastria južno od Beča pri mađarskoj granici, ali još nisam dobio odgovor. Možda nije dobio moju poruku. Ali sam gledao i druge manastire, tako i rimokatolički-benediktinski u centru Beču. Njihovom igumanu Johannes pisao sam 2002 i 2006, ali se kontakt izgubio. Svakako, zapazio sam i jednog oca Bernarda, bio mi je zanimljiv jer peva i piše pesme, vidi link dole.

Juče sam na poslu, kad gle, o. Bernardo uživo, ide ulicom, imao je neki posao i vraća se u njegov manastir. Božija promisao?

Prolazi pored mene. Ranije bi prećutao. Ovoga puta nisam hteo. Pitam: Benediktinac? On se malo prepao, šta ću sad ja od njega. I onda malo popričamo, ja da sam se zanimao za manastire, on da mogu svaki dan na večernje kod njih, javno je za sve, a mogu da pišem i njemu ili još bolje njegovom igumanu Johannes (koji slučajno ima isto prezime kao o. Pajsije gore, Jung^^).

Taj otac Bernardo deluje uživo drugačije nego na snimcima. Nizak je, i jako je debeo. Znamo, gojaznost može da bude i bolest, a i ja naginjem debljini iako mnogo ne jedem. Uhvati me ova moja prokleta skeptika: zašto, i zbog čega, i da li u manastire idemo što smo slabi i da se sakrijemo od sveta? Neću da kažem da je o. Bernardo to tradio. Ja sam samo pomislio.

Pre neke nedelje sam se prijavio na jedan austrijski forum psihoterapije. Tu je i mnogo Nemaca, pojma nemam zašto. I pitam se da li mi je taj forum više pomogao ili štete doneo? Ponekad nastane žestoka diskusija Hrišćana i ateista gde svako brani svoje pozicije, ateisti tako da nije Bog stvorio čoveka nego čovek da je stvorio Boga. Znam da sam dobijao znakove koji bi drugi samo poželeo, i opet se pitam da li je zaista tako ili mi samo to želimo da je tako, kao ovi ateisti što su tvrdili...

https://www.youtube.com/watch?v=4YKaf9IuHZk

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Dragi рече

Šta vam je rodbina, čitala moju poruku na FB i odmah me zivka da pita šta je to sa mnom, kome ja to pišem... :scratch_head:

Дал си случајно био у 16 у новој цркви(пто нам дали католици) када су долазили Тумански светитељи?

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...