sekastarča Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Феноменално!!! klapklap Једва чекам наставак!!! 1405_love Шта бих ја без вас??? klapklap klapklap :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Баш се радујем читавом серијалу предавања о Васељенским саборима. Оче Љубо, одлично је и поучно и одклични је што се презентује фотографијама. Одлично си се тога сетио. Браво! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Па, овај... обећао да ће да измисли и виртуелну таблу!!! Овај... Свака част!!! 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 немам коментара одлична предавања 1405_love ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Стварно одлично предавање. 1405_love Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Е ја сам се напатио да даунлоадујем тимспик... ал` нема ништа ни једна верзија не одговара за овога мога несретника од компијутера. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 У чему је проблем, какву грешку избаци ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Стварно одлично предавање. :229229229: 1405_love confused bliss jeeee 0442_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Е ја сам се напатио да даунлоадујем тимспик... ал` нема ништа ни једна верзија не одговара за овога мога несретника од компијутера.а који је рачунар у питању? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tpku_2b Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Е ја сам се напатио да даунлоадујем тимспик... ал` нема ништа ни једна верзија не одговара за овога мога несретника од компијутера. ... koji je OS u pitanju? Ako je Linux, onda je sve jasno ... MAKIJAVELIZAM JE STANJE UMA - SVE OSTALO JE PRECENJENO!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Брату Андреју много хвала на овом прекрасном предавању, као и увек! Увек уживам када га слушам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Такође. Врло јасно и конкретно и потковано аргументима. Изузетна анализа догађаја у нашој Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Хвала браћо и оци, на незаслуженим похвалама. crvenilo crvenilo crvenilo Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 s.o.s. упалила сам мотор на биц да стигнем... s.o.s. ал у среду ни мотор не може да ми помогне... 4chsmu1 Снимите за мене... s.o.s. hvala Андреј s.o.s. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Sto ne uzmete neke mnogo pristupacnije sisteme koji ne zahtevaju instalaciju i takva smaranja? http://www.stickam.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука