Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Само је једно предавање постављено на Esnips, Сва остала ћемо постављати на 4shared или на наш сервер.

Но, добро је присуствујете online предавањима, тада можете поставити питање, пратити уживо итд... планирамо и проширење капацитета на једном предавању. За сад је ограничено на 40 слушалаца.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Само је једно предавање постављено на Esnips, Сва остала ћемо постављати на 4shared или на наш сервер.

Но, добро је присуствујете online предавањима, тада можете поставити питање, пратити уживо итд... планирамо и проширење капацитета на једном предавању. За сад је ограничено на 40 слушалаца.

Ako nekad mozete postavite na 4shared, ako ne  :0104cheesy:

Jedva cekam da SP zavrsi pa da vratite predavanja u 9:00  greengrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Па и на sendspace.com, или mediafire.com је такођер могуће постављати предавања, а не захтева се регистрација, и лако је скидати постављене податке.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости

НЕЗНАМ , верујем да је ОК, никад нисам слушао тако неко предавање на тај начин , а и незнам како , пошто сам ТУПКО ГЛУПКО за ову савремену технолигију!

89898989898989  :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

ух и ја...

овако много подвлађујемо свету.... звиждање

bliss jeeee Александрово предавање о сектама је као река чије корито, чији ток чине слушаоци! Ово је више од свега што сам досад могла чути о сектама, нешто ново, а прихватљиво за мој лаички ум!  :)

Тако да се радујем овој повластици!!!  0442_feel

:0104cheesy:

apel.png

Подели на овим сајтовима

Присуствовао сам свим предавањима до сада и имам само ријечи хвала за све који су окупљени око тога. Одлична идеја, одлични организатори и сјајни предавачи (бар су до сада били  stadaradim). Радујем се вечерашњем предавању.  319.gif  slavabogu

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

НЕЗНАМ , верујем да је ОК, никад нисам слушао тако неко предавање на тај начин , а и незнам како , пошто сам ТУПКО ГЛУПКО за ову савремену технолигију!

89898989898989  slavabogu

И ја! stadaradim

Хајде неко да нам објасни или да нас упути тамо где је објашњено. Или да нам да линкове за скидање. klapklap

Подели на овим сајтовима

Jа сам одушевљен . bighugbighug Надам се да ће ово бити стална пракса  bliss jeeee

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...