Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Само је једно предавање постављено на Esnips, Сва остала ћемо постављати на 4shared или на наш сервер. Но, добро је присуствујете online предавањима, тада можете поставити питање, пратити уживо итд... планирамо и проширење капацитета на једном предавању. За сад је ограничено на 40 слушалаца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Само је једно предавање постављено на Esnips, Сва остала ћемо постављати на 4shared или на наш сервер. Но, добро је присуствујете online предавањима, тада можете поставити питање, пратити уживо итд... планирамо и проширење капацитета на једном предавању. За сад је ограничено на 40 слушалаца. Ako nekad mozete postavite na 4shared, ako ne :0104cheesy: Jedva cekam da SP zavrsi pa da vratite predavanja u 9:00 greengrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 18, 2010 Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 Па и на sendspace.com, или mediafire.com је такођер могуће постављати предавања, а не захтева се регистрација, и лако је скидати постављене податке. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2010 НЕЗНАМ , верујем да је ОК, никад нисам слушао тако неко предавање на тај начин , а и незнам како , пошто сам ТУПКО ГЛУПКО за ову савремену технолигију! 89898989898989 :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Jedva cekam da SP zavrsi pa da vratite predavanja u 9:00 greengrin ух и ја... овако много подвлађујемо свету.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 ух и ја... овако много подвлађујемо свету.... звиждање bliss jeeee Александрово предавање о сектама је као река чије корито, чији ток чине слушаоци! Ово је више од свега што сам досад могла чути о сектама, нешто ново, а прихватљиво за мој лаички ум! Тако да се радујем овој повластици!!! 0442_feel :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 19, 2010 Пријави Подели Написано Јун 19, 2010 Nisam prisustvovao prvom, ali sam odslušao Andreja. Izvanredno predavanje. Odlična ideja da se nastavi. I sutra nameravam da prisustvujem i unapred se radujem inventu bliss jeeee ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Присуствовао сам свим предавањима до сада и имам само ријечи хвала за све који су окупљени око тога. Одлична идеја, одлични организатори и сјајни предавачи (бар су до сада били stadaradim). Радујем се вечерашњем предавању. 319.gif slavabogu У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Večeras je bilo baš dobro, bravo Dimitrije! sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Дивно је што се овако окупљамо! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Закаснила сам вечерас! stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 НЕЗНАМ , верујем да је ОК, никад нисам слушао тако неко предавање на тај начин , а и незнам како , пошто сам ТУПКО ГЛУПКО за ову савремену технолигију! 89898989898989 slavabogu И ја! stadaradim Хајде неко да нам објасни или да нас упути тамо где је објашњено. Или да нам да линкове за скидање. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Све је објашњено, али треба мало и да се укључите и пратите... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Све је објашњено, али треба мало и да се укључите и пратите... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6323.0.html Хвала, оче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Jа сам одушевљен . bighugbighug Надам се да ће ово бити стална пракса bliss jeeee ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука