Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 5 минута, Milica Bajic рече Па шта онда да ти кажем? Хоћеш ја да ти препричам или да зовемо теологе у помоћ? Или да то оставимо по страни за о том - по том? Бирај едитовала сам, па ако ти није проблем одговори, а можеш и теологе да зовеш у помоћ. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Milica Bajic рече Па шта онда да ти кажем? Хоћеш ја да ти препричам или да зовемо теологе у помоћ? Или да то оставимо по страни за о том - по том? Бирај ne moze nista po strani da se ostavlja, sad i ja ocu da se svadjam i tacka Milica Bajic and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 7 минута, Снежана рече нисам се венчала у Цркви. Одакле мишљење да већина венчаних у Цркви у опште има идеју шта је то тајна брака, да то за њих није само фешта са певањем и пуцањем. Не знам стварно шта бих ти одговорила на ово осим питањем - зашто тако ниско мишљење имаш о људима? Ја не живим у таквом свету, извини стварно. На венчањима где сам ја присуствовала знало се зашто смо сви ту. Плаво Небо, JESSY, Maja Pavlovic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 3 минута, kordun рече ne moze nista po strani da se ostavlja, sad i ja ocu da se svadjam i tacka Шта ти хоћеш да знаш ајде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Сада убијамо и инсекте, јој кад нас ови из Greenpeace чују лоше има да прођемо „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 часа, Сања Т. рече Da li je zaista bas tako? 100%. Salu na stranu, zavisi za sta. Uglavnom jeste. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече Не знам стварно шта бих ти одговорила на ово осим питањем - зашто тако ниско мишљење имаш о људима? чекај, свуда па и на овом форуму где су махом верници, се тупи како ише љубави нема, нема жртве, нема одрицања ради другог, како су мушкарци овакви а жене онакви, а њихови животи доказују управо то на шта кукају, односно да су упрао сами такви на штасе највише жале. Ја немам лоше мишљење о људима, имам о неким, али те људе познајем, исто тако се неким људима и одушељавам, али и те познајем, о већини немам никакво мишљење, тако да драга у криву си. пре 11 минута, Milica Bajic рече Ја не живим у таквом свету, извини стварно. На венчањима где сам ја присуствовала знало се зашто смо сви ту. у каком свету? можемо сад ми оде да певамо тралалајке, али већина људи нема појма шта значи света тајна брака Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 6 минута, Снежана рече чекај, свуда па и на овом форуму где су махом верници, се тупи како ише љубави нема, нема жртве, нема одрицања ради другог, како су мушкарци овакви а жене онакви, а њихови животи доказују управо то на шта кукају, односно да су упрао сами такви на штасе највише жале. Ја немам лоше мишљење о људима, имам о неким, али те људе познајем, исто тако се неким људима и одушељавам, али и те познајем, о већини немам никакво мишљење, тако да драга у криву си. у каком свету? можемо сад ми оде да певамо тралалајке, али већина људи нема појма шта значи света тајна брака Не морамо стварно сада за лаку ноћ да доказујемо једна другој кривицу. Ако морамо, нека будем ја. Извини. Не морамо ни да се слажемо. Свако има свој свет који гради. Нема љутиш што ја идем на пробране свадбе и читам пробране коментаре на форуму, ок? Sanja Т. and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 3 минута, Milica Bajic рече Не морамо стварно сада за лаку ноћ да доказујемо једна другој кривицу. Ако морамо, нека будем ја. Извини. Не морамо ни да се слажемо. Свако има свој свет који гради. Нема љутиш што ја идем на прибране свадбе и читам пробране коментаре на форуму, ок? како год лаку ноћ Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 30 минута, Снежана рече чекај, свуда па и на овом форуму где су махом верници, се тупи како ише љубави нема, нема жртве, нема одрицања ради другог, како су мушкарци овакви а жене онакви, а њихови животи доказују управо то на шта кукају, односно да су упрао сами такви на штасе највише жале Ovo nije lepo. Sa tobom se slazem samo da danas ljudi ne znaju sta je sveta tajna braka. To ne znaju, ako je moderno vencavati se u crkvi oni su tu, vecina. Ali na forumu ovo sto navodis da se ljudi zale na nesto a oni sami su takvi, nisi u pravu. Ima i takvih ustvari, ali vecini je ovde zajednicko da postuju brak kao svetu tajnu. Bar nas desetina koji kuckamo svakodnevno. JESSY, Flojd and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 11 минута, Maja Pavlovic рече ali vecini je ovde zajednicko da postuju brak kao svetu tajnu мајо, сасвим је једна ствар поштовати брак као иституцију, као свету тајну, како год, јаки смо на речима, али да ли стварно знамо шта то и искуствено значи да ли умемо да живимо то у шта верујемо, и не односи се то само на брак него на све сегменте живота, и још једна ствар, ако је тако како кажеш, онда би верника имала срећне и дуге бракове, а ја нпр знам много неверујућих чији бракови могу саком хришћанину да буду еталон. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Ja bih pre rekla da je to do osoba kao sto cesto kazem i tamo u musko zenskim temama. Kad se dvoje poklope, ne bitno da li su vernici ili ne. A i danas se svako naziva vernikom. Ja za sebe ne znam naziv recimo, verujem u Boga, u Njegove zapovesti, postujem Ga... Ne idem crkvu iz svojih nekih razloga ali znam sta znaci brak kao institucija, svetinja... Jer je meni to bilo vazno i ocigledno bice. Znam one bitne stvari na koje covek treba da obrati paznju da bi bilo lakse, bolje... Covek bez obzira na sve, treba da zna da su iskrenost, postovanje i ljubav stub svega. Uopsteno koliko nas narod zna o nasoj veri, ne zna nista, pogotovo ovaj moj kraj. Otisla sam u drugi kraj... Vraticu se sutra da dam konkretan odgovor, sad sam na coskovima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 10 минута, Maja Pavlovic рече sad sam na coskovima juriš paukove usisivačem?! Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Umorih se onim silnim dzentlmenima tamo, treba mi pauza Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 ...a i tanka je granica izmedju hrabrosti i gluposti.... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука