Jump to content

Pravo lice "dobrih momaka"

Препоручена порука

пре 11 минута, crisbo88 рече

@kordun кажи да нећеш па да и вама спремим неку Миле машину :D

Не знам шта ти је то.. :/

пре 8 минута, kordun рече

nema nista od braka, trazio sam sliku, posto nemas, moram traziti tamo gdje ima :D

Ево шаљем ти поштом фотку и извештај кардиолога. Немој сад да ми се премишљаш, већ сам обавестила фамилију. Тетка ми спремила јорган и три перјана јастука у мираз.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, kordun рече

a ti  kad se docepam vlasti ces lizati so na golom otoku, skupa sa mile rakicem i tim polovnim mile masinama

Не иде ти голи оток са том кокардом, али добро. Порука схваћена. :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Лепотица је кад је покушавао да је одвуче у кревет, а половњача распала кад је схватио да нема шансе. Типична загорела гмазина. :)

Piše “polovnjačo raspala”, a ja čitam “frustracije, kompleksi, psihopatologija”

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Ево шаљем ти поштом фотку и извештај кардиолога. Немој сад да ми се премишљаш, већ сам обавестила фамилију. Тетка ми спремила јорган и три перјана јастука у мираз.

moze, taman tri jastuka trebaju, jer planiram dve zene da imam, lijevu i desnu...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Машина за прање судова А+++ класе немачког произвођача Miele најбоља у класи. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, crisbo88 рече

Не иде ти голи оток са том кокардом, али добро. Порука схваћена. :D

сада су друга времена:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

moze, taman tri jastuka trebaju, jer planiram dve zene da imam, lijevu i desnu...

од сада  Кордун паша да те викамо:))

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, crisbo88 рече

Машина за прање судова А+++ класе немачког произвођача Miele најбоља у класи. :sunce:

ne samo masina za pranje sudja, sve kucanske aparate oni imaju, od ves masine od 150 kg, do usisivaca na mokri filter...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tavita рече

Piše “polovnjačo raspala”, a ja čitam “frustracije, kompleksi, psihopatologija”

Фрустрације и комплески да, али није психопата. Видиш да је емотиван, сав љут и увређен што није једва дочекала да је он стартује.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, kordun рече

ne samo masina za pranje sudja, sve kucanske aparate oni imaju, od ves masine od 150 kg, do usisivaca na mokri filter...

И фрижидере нофрост и замрзиваче и пегле на пару, и ваљке за пеглање, машине директ драјв са пумпама за убацивање ваздуха и ђет натапањем са саће бубњем... Питај шта те интересује :naklon:

Подели на овим сајтовима

@kordun је добар, али ето мало воли да се скија по живцима, наоружаш се стрпљењем и смирењем и онда немаш бриге:D 

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Фрустрације и комплески да, али није психопата. Видиш да је емотиван, сав љут и увређен што није једва дочекала да је он стартује.

huh....sad mi je lakše... :))

tacno, psihopata je ne bi stavio na blok, vec u podrum. rasporedjenu po policama...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, crisbo88 рече

И фрижидере нофрост и замрзиваче и пегле на пару, и ваљке за пеглање, машине директ драјв са пумпама за убацивање ваздуха и ђет натапањем са саће бубњем... Питај шта те интересује :naklon:

kad ti kazem da su moji radnici samo prosle godine bacili u kontejner za otpad jedno 2000 miele raznih polovnih masina, plakaces

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

kad ti kazem da su moji radnici samo prosle godine bacili u kontejner za otpad jedno 2000 miele raznih polovnih masina, plakaces

Чиме се бре ти бавиш кад Милета у отпад на велико бацаш? confused1:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...