Jump to content

Ко је крив?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

Везујеш се за очекивања

пре 5 часа, Liga Džentlmena рече

веруј ми да сам пун неке позитиве. ?

Kako je u Vortexu, ima ženski, ima svega :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Liga Džentlmena рече

Везујеш се за очекивања и имаш потребу да поседујеш некога.

Заљуби се безусловно тако да се посветиш стварима које волиш, да се посветиш животу и не јуриш по сваку цену да неког упознаш и нађеш. Јер је лепота и у самоћи и чекаш је. Најбоље је помолити се и рећи мени се свиђа та, али ти ми Господе пошаљи најбољу за мене. Па ако је она та, послаће а ако није чекај све док се не појави права. ? 

Ја сам пустио и чекам па коју пошаље Бог биће та.? И веруј ми да сам пун неке позитиве. ?

Некада се понадам превише, а да имам потребу да је поседујем-јок вала, јер, то је чисто губљење енергије, живаца, шта већ. Понижавајуће ми је то. Лепо је да она сама осећа жељу да буде са мном. Тако да, како кажеш, нека буде воља Божја.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Natasa. рече

Kako je u Vortexu, ima ženski, ima svega :smeh1:?

Кокреирамо, кокреирамо. ?

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Некада се понадам превише, а да имам потребу да је поседујем-јок вала, јер, то је чисто губљење енергије, живаца, шта већ. Понижавајуће ми је то. Лепо је да она сама осећа жељу да буде са мном. Тако да, како кажеш, нека буде воља Божја.

А само се треба препустити. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Misliš otpustiti :ani_biggrin:.

Отпустити без отпрмнине. ??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...