Natasa. Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 5 часа, Liga Džentlmena рече Везујеш се за очекивања пре 5 часа, Liga Džentlmena рече веруј ми да сам пун неке позитиве. ? Kako je u Vortexu, ima ženski, ima svega ? Таша је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 9 часа, Liga Džentlmena рече Везујеш се за очекивања и имаш потребу да поседујеш некога. Заљуби се безусловно тако да се посветиш стварима које волиш, да се посветиш животу и не јуриш по сваку цену да неког упознаш и нађеш. Јер је лепота и у самоћи и чекаш је. Најбоље је помолити се и рећи мени се свиђа та, али ти ми Господе пошаљи најбољу за мене. Па ако је она та, послаће а ако није чекај све док се не појави права. ? Ја сам пустио и чекам па коју пошаље Бог биће та.? И веруј ми да сам пун неке позитиве. ? Некада се понадам превише, а да имам потребу да је поседујем-јок вала, јер, то је чисто губљење енергије, живаца, шта већ. Понижавајуће ми је то. Лепо је да она сама осећа жељу да буде са мном. Тако да, како кажеш, нека буде воља Божја. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 3 часа, Natasa. рече Kako je u Vortexu, ima ženski, ima svega ? Кокреирамо, кокреирамо. ? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 1 минут, Плаво Небо рече Некада се понадам превише, а да имам потребу да је поседујем-јок вала, јер, то је чисто губљење енергије, живаца, шта већ. Понижавајуће ми је то. Лепо је да она сама осећа жељу да буде са мном. Тако да, како кажеш, нека буде воља Божја. А само се треба препустити. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 30 минута, Liga Džentlmena рече А само се треба препустити. ? Misliš otpustiti . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Misliš otpustiti . Отпустити без отпрмнине. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 30, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече Отпустити без отпрмнине. ?? Ajde sad-je l to radi? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 31, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2018 пре 6 часа, Natasa. рече Ajde sad-je l to radi? Не ради у стечају је.? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука