Jump to content

Ко је крив?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zvocanje je problem u braku, ali NIKAD ne dolazi odjednom. Uvek je žena to rekla pre normalnim tonom i spremnošću na dogovor. Zvocanje je odraz frustracije i nemoći, a to nije tek tako, odjednom jednog dana rešila ona da zvoca. Nezadovoljstvo ključa duugoo.

Подели на овим сајтовима

Zvocanje je uzajamno. Time sto on cuti na njeno zvocanje i ne menja nista, to znaci i da on njoj "zvoca" samo na svoj nacin ( meni je to odraz slabosti ako samo cutis a ne smes da kazes sta ti smeta). 

Ljudi koji su zadovoljni sobom ne zvocaju nekom drugom. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 7:26, Broken рече

Свака веза, брачна или не, је прича за себе. Ипак, кад су у питању панталоне има ту једна могућност а то је да жена скоро па мора да преузме неке мушкарчеве улоге јер је он пасиван и незаинтересован. Значи, ради опстанка и каквог-таквог функционисања породице она облачи мушке панталоне. Временом изгуби поштовање према таквом мужу и схвати да јој (такав) муж не треба па дође до развода.

Expand  

Е браво!

Ово је био проблем у мом браку поред незаинтересованости његове за дете. 

Ја сам била та која је све радила и размишљала како да преживимо.  

Ја сам смо чекала да постане отац и супруг напокон, јер је ко дечко био ок. 

Никад нисам очекивала од неког да се промени, ја заволим особу такву каквом се приказује. Онда гледам ја да се прилагодим. Сада сам се ваљда уморила више и тражим длаку у јајету

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 9:32, Maja Pavlovic рече

Е браво!

Ово је био проблем у мом браку поред незаинтересовности његове за дете. 

Ја сам била та која је све радила и размишља како да преживимо.  

Ја сам смо чекала да постане отац и супруг напокон, јер је ко дечко био ок.

Expand  

Ti si to znala i pre nego sto si se udala. ?

On je tu neodgovornost i nezrelost i nezainteresovanost morao i u vezi da pokazuje.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 9:36, Liga Džentlmena рече

Ti si to znala i pre nego sto si se udala. ?

On je tu neodgovornost i nezrelost i nezainteresovanost morao i u vezi da pokazuje.

Expand  

Управо супротно, док је био још само дечко трудио се вероватно више. Дете које је мајка оставила, обично прича да никад такав неће бити. Ево годину дана није питао за своје дете а видео само у пролазу јер је мали град.

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 9:43, Maja Pavlovic рече

Управо супротно, док је био још само дечко трудио се вероватно више. Дете које је мајка оставила, обично прича да никад такав неће бити. Ево годину дана није питао за своје дете а видео само у пролазу јер је мали град.

Expand  

Nije toliko bitna njegova prica koliko su bitna dela. Tacno je da zene padaju na pricu ali teba gledati dela.

Tipa, da li odrzi datu rec ( ne kad se posvadjate) nego kad obeca nesto da li ispuni i kako ispuni da li cisto da ispuni ili mu je to zadovoljstvo, da li te pusti da ti platis pice i kupis mu poklon ( postuje tvoj inegritet), kakav je prema drugim ljudima tj jel se ponasa odgovorno ili ne. Kakav je prema najboljem prijatelju, poslu koji radi, da li ti hoce pomoci oko kucnih poslova itd... Proveris koliko je odgovoran.

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 8:43, Liga Džentlmena рече

cutis a ne smes da kazes sta ti smeta

Expand  

Ne bih rekla da ne sme, već neće jer ga smaraju rasprave. Linija manjeg otpora, ko će sad da se bakće sa frustriranom ženetinom. Pa nije postala frustrirana ženetina pre 5 minuta, nezadovoljstvo se nakuplja dugo, krčka se pa izbija na površinu.

E tu kreće pakao...

Подели на овим сајтовима

Jedna stara kajla je rekla ovako:

Kada se zena iznervira ja se pravim da sam mrtav.

To je i pametno i snishodljivo. Neka je neka se izvice i posle ce biti ona stara.

Iskreno svaki rat sa zenom je unapred izgubljen. Kao i raspravka primer: Sofija i ja. Onako je kako ona kaze i gotovo, ako rnatavimo raspravku ode u pm, ovako se povuces i pustis.

Medjutim bolja je stvar pricati o tim stvarima kada je neko smiren i spreman.

I opet kazem, cim neko zeli da promeni nekoga nema dovoljno ljubavi prema sebi, jer da ima on bi nasao nacina da pridje toj osobi i da joj kaze to sto zeli.

Cak i prevelika ljubav prema sebi, nije prava ljubav vec pogubna.

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 5:47, Снежана рече

П.С. ... а сад идем да се превазиђем :smeh1:

Expand  

:smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 3:14, Natasa. рече

Ona očekuje da će on da se menja, on očekuje da će ona da ostane ista.

Expand  

Posteno da kazem, ovo mi nije bilo jasno. Kako da ostane (ona) ista?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@jelica-djuric 

Dobro nam dosla na forum. :pivo:

Подели на овим сајтовима

On 23. 10. 2018. at 7:26, Broken рече

Свака веза, брачна или не, је прича за себе. Ипак, кад су у питању панталоне има ту једна могућност а то је да жена скоро па мора да преузме неке мушкарчеве улоге јер је он пасиван и незаинтересован. Значи, ради опстанка и каквог-таквог функционисања породице она облачи мушке панталоне. Временом изгуби поштовање према таквом мужу и схвати да јој (такав) муж не треба па дође до развода.

Expand  

Evo sad citam ovo sto si napisao, pre biram po pamcenju jedno 20-tak godina unazad, i moram da priznam da se ne secam ni jednog jedinog takvog slucaja.

Ne znam da l` je do ambijenta ili sta je drugo, ali cesto naidjem na ovakav zakljucak, ali ga nigde u stvarnosti nisam susreo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...