Дејан1 Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Ма папа к'о папа. Већи екумениста од свих нас овде заједно. Можда он и не би био екумениста... ал' данас такав ветар дува... Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Nova biblija se pise! RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Gdje cjela dokumetacija ? Sto se vadi iz konteksta ? Koliko se ja sjecam tu je prica o provjeravanju Vulgate, znaci prijevoda Biblije na latinskom. U 13. vijeku su latini naprimer poceli da shvataju jedan dio u Bibliji, gdje se spominje Apostol Junia (zensko), kao Junias (musko). Pravoslavci su se uvijek drzali tradicije i nikad' nije postojala neka dilema oko toga. Sam Jovan Zlatousti spominje Apostol Junia kao zensko u njegovim spisima i tumacenja. Znaci taj video ti nista ne govori. Reci mi koliko se danas obavio istorijsko-kriticki metod kod Kurana ? Sve sam cuo da to muslimani jos uvijek ne dozvoljavaju kako treba. Postoji li to uopste kod njih ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Captain Написано Мај 28, 2011 Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Mora se i u suprotnom reci, da postoje svakave neozbiljni dokumentacije, gdje se cak i otvoreno siri propaganda i laz o Hriscanstvu ( isto mi tako i djeluje kod ove). To sve ubijedljivi ateisti ili pripadnici neke druge vjere ili mrzitelji Rim-Kat. Crkve rade. Ne znam jesam ikad vidio ista seriozno na televiziji o tome. Ova "dokumentacije" isto tako ocigledno ukazuje na sta cilja ( i samo taj cilj od pocetka prati) i isto tako ne djeluje ozbiljna. A ne bi bilo prvi put da program 3sat tako nesto predstavlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 1. Da li muslimani (islam) imaju apostolsko prejemstvo? 2. Ako musliman mora da zna arapski da bi tumačio Kuran, da li to znači da Kuran nije poslat svim ljudima? Jer ne govore svi arapski. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Evo... reseno je... 1000000001010 Isus je bio Musliman! - Pierre Vogel @Istina- Moze komentar na ovaj klip? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Хахахаха ал нам је објаснио 1000000001010 а уживео се признајем slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 Kakva boleščina...meni se smučilo,nije mi čak ni smešno. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 29, 2011 Пријави Подели Написано Мај 29, 2011 1000000001010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 30, 2011 Пријави Подели Написано Мај 30, 2011 да ли постоји неко шеријатско право или одредба у Исламу како да се кажњавају овакви случајеви када се рецимо неко каменује за пуно безазленију ствар?? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,14502.msg452859.html#msg452859 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 31, 2011 Пријави Подели Написано Мај 31, 2011 Лош превод клипа, јер реч контракт (contract) и контакт (contact) немају исто значење. Дакле, дозвољен је брачни уговор (контракт) са 1-год. девојчицом, а не телесни однос. А у односима да се угледамо на Мухамеда: оженио се Аишом кад је имала 6 (још и да имам разумевања за уговорени брак измећу двоје мале деце- бај д веј, колико је Мухамед тад имао година :cheesy:), али ступио у односе са њом КАД ЈЕ ИМАЛА 9 ГОДИНА!!!???!!! Колико болестан треба да будеш да би прогутао ову педофилију као истину ??? Опростите на бурном реаговању, имам ћерку од 8,5 година, па кад помислим шта овај рече као учење Ислама... 0304_smile4 Ако сам досад и пратио ову тему, желећи дијалог са муслиманима, верујте да је овде крај.......... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Kakva boleščina...meni se smučilo,nije mi čak ni smešno. Наравно да се сваком нормалном смучило -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />Него питао би муслимане овде на форуму јер они своје ћерке удају са 9 година? Или да ли су можда имали односе са девојчицама од 9 година ,ако је могао Мухамед можете и ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Nauka do sada nije nasla nijedno ne slaganje sa Kur'anom , sve sto govori Kur'an nauka potvrdjuje. Ма да, причај ми нешто о томе... Нема наука ништа са Кураном, већ је запањујућа тежња ваших теолога да у Куран учитавају науку, по принципу што је баби мило то јој се и снило. По мени, потпуно бесмислено. Научне истине нису спасоносне истине. И ђаво познаје научне истине, не заборави. Nekome Bog da vid a on slijep, nekome sluh a on ne čuje.Divna li je Božija mudrost.Ali, jedno je istina, a to je onaj koji traži istinu nađe je! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 3, 2011 Пријави Подели Написано Јун 3, 2011 Ovo prepucavanje na verskoj osnovi je besmisleno. Alo ljudi! Ko koga ovde u sta zeli da ubedi? Mi Hriscani verujemo da je nasa vera istinita, a isto tako veruju i muslimani. Nema tu ubedjivanja. Niko ne bira gde ce se roditi. Sveti Serafim Rouz je koliko znam trazio i isprobavao vere, i postao pravoslavan na kraju. U redu, drago mi je. Ali nemojmo terati jedni druge na preispitivanje vere i pokusavati da podrijemo veru u onog drugog na ovakav nacin. To nije propovednistvo, to je nasilje. Obracam se i jednima i drugima. 'Ajde da praktikujemo dobre odnose. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Ovo prepucavanje na verskoj osnovi je besmisleno. Alo ljudi! Ko koga ovde u sta zeli da ubedi? Mi Hriscani verujemo da je nasa vera istinita, a isto tako veruju i muslimani. Nema tu ubedjivanja. Niko ne bira gde ce se roditi. Sveti Serafim Rouz je koliko znam trazio i isprobavao vere, i postao pravoslavan na kraju. U redu, drago mi je. Ali nemojmo terati jedni druge na preispitivanje vere i pokusavati da podrijemo veru u onog drugog na ovakav nacin. To nije propovednistvo, to je nasilje. Obracam se i jednima i drugima. 'Ajde da praktikujemo dobre odnose. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука