Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nauka do sada nije nasla nijedno ne slaganje sa Kur'anom , sve sto govori Kur'an nauka potvrdjuje.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nauka do sada nije nasla nijedno ne slaganje sa Kur'anom , sve sto govori Kur'an nauka potvrdjuje.

Наука је доказала Мухамедова виђења на којима се заснива Куран? Хајде молим Те, покажи која је то наука потврдила, живо ме интересује.
Подели на овим сајтовима

Naucinici dokazuju i da je Biblija izmjenjena ali vi vjerujuete u ono sto hocete , zato cu preskociti odgovor na pitanje .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Naucinici dokazuju i da je Biblija izmjenjena ali vi vjerujuete u ono sto hocete , zato cu preskociti odgovor na pitanje .

Ма нико то не спори, него све време избегаваш оно шта заправо сам поставиш као тврдњу:

Дакле, покажи нам једну једину науку која је потврдила виђења Мухамедова? Остави сада Библију по страни. Ако немаш одговора, онда немој да постављаш овакве тврдње. Надам се да схваташ да овде људи нису глупи и малоумни. Ако поставиш нешто као тврдњу, онда је потребно да је докажеш аргументовано или та тврдња пада у воду, а поред ње и све оно што је пре тога речено.

Желим да чујем која је то наука потврдила виђења Мухамедова и на који начин је то испитала. Сигурно се многи исламски теолози тим баве, јер се свим силама труде да покажу како је Куран научна књига.

Подели на овим сајтовима

Verujemo mi u ono što hoćemo...

Da li mi veruješ da sam bio prošle godine u New Jork-u i slikao se ispred kula bliznakinja?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Ма да, причај ми нешто о томе... Нема наука ништа са Кураном, већ је запањујућа тежња ваших теолога да у Куран учитавају науку, по принципу што је баби мило то јој се и снило. По мени, потпуно бесмислено. Научне истине нису спасоносне истине. И ђаво познаје научне истине, не заборави.

Подели на овим сајтовима

• Гости

xexexe , to su vasa shvatanja , ja znam sta je za mene istina .

Како видим, дошао си и да нама пренесеш зрнце те истине, бар тако стоји у твом форумског имену.

Дакле, ипак ништа од разговора... а ми се таман понадали...

Подели на овим сајтовима

xexexe , to su vasa shvatanja , ja znam sta je za mene istina .

Како видим, дошао си и да нама пренесеш зрнце те истине, бар тако стоји у твом форумског имену.

Дакле, ипак ништа од разговора... а ми се таман понадали...

ja nisam dosao da vam pokazem sta je istina vec da upoznam malo bolje vasa ucenja i vjerovanja

Подели на овим сајтовима

• Гости

Онда читај друге теме, ове теме да оставимо по страни. Ево, овде је православна Догматика, наравно скраћена, па кад имаш времена читај:

https://www.pouke.org/forum/index.php/board,131.60.html

Верујем да су сви стекли утисак да си ИПАК дошао да нам говориш "шта је истина" на Твој начин. Наравно, то није проблем, имаш потпуно право и на овом форуму ћеш увек  моћи да изнесеш своје мишљење, али уједно мораш бити спреман да се Твоје мишљење испита од стране других чланова. То је форум. Ако, пак, немаш одговор на неко питање- најбоље је то и рећи: немам одговор. Можда ће доћи неко ко ће изнети боље мишљење. Овако, само се упада у безизлазне ситуације из којих се, углавном, чупа тако што крене вређање, што резултира бановањем са форума- што свакако никоме није циљ.

Подели на овим сајтовима

Да бих мало боље упознао муслимане регистровао бих се на неком вашем форуму. Писао бих латиницом али на екавици. Представио бих се као православни хришћанин. Који форум би сте ми препоручили а да у старту не будем банован?

Немојте само рећи да муслимане могу упознати тако што ћу прочитати ову или ону књигу. Тако бих само упознао муслиманска учења. Желим да упознам муслимане. Додуше има вас и овде, али желим да на већем узорку изградим своје мишљење.

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

ja vas kad nesta pitam , a nemate odgovor , vasa odbrana jedina jeste , "Nama su svjedoci apostoli i 500 su ga vidjeli" , bez ljutnje ali ni vi ni mi nemamo jasne dokaze kojima bi nauka bila zadovoljna , a vi upravo to trazite , da vam ja objasnim i dokazem Islam . ba ni ja nemam neki bolji utisak u globalu o hriscanima , ovded na forumu ste svi dobri .  a ja znam odlicno kakav stav crkva ima prema Islamu , i kakav stav imaju hriscani , ja nisam dosao da upoznam hriscane vec vjeru . Naravno ako odete na neki ozbiljan Islamski forum koji drze ljudi koji su zavrsili teologiju i pri tom izucavali i Bibliju , vjerovatno bi vas lijepo ugostili. losi ljudi postoje i u hriscanstvu i u islamu , nazalost to je tako , neki ljudi jos uvijek na Islam gledaju kao terorizam , jos uvijek su u doba krstaskih ratova i osvajanja , to je njihov problem a ne moj . Ja sam vidio neka javna vrijedjanja na Islam od strane crkve , licno sam to vidio , tako da mi je stav crkve jasan .

Подели на овим сајтовима

Naravno ako odete na neki ozbiljan Islamski forum koji drze ljudi koji su zavrsili teologiju i pri tom izucavali i Bibliju , vjerovatno bi vas lijepo ugostili.

Баш такав форум ме и занима. Али како га пронаћи?  319.gif

Синоћ сам мало гуглао и налетим на форум затвореног типа резервисан само за муслимане. Већина тема није видљива нерегистрованим корисницима а да би се неко регистровао потребно је да буде муслиман.

Други форум који сам пронашао је мешовит али се бави општим темама. Разноразне теме ме и не занимају превише али сам мало вирнуо. Колико сам запазио, онај ко пише екавицом није банован али није баш ни укључен у дијалог (коментари типа: "ма шта рећи кад пише екавицом").

Онда сам дошао до закључка да ми је паметније да се тиме не замарам. Откуд знам који је муслимански форум добар и да ли уопште постоји форум какав тражим? А да истражујем и губим време...

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...