Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли верујете да ћете видети Алаха?

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Давиде рекао ти је дечко да сад у животу не могу да га виде.Али кад буде Судњи дан сви ће видети и они који не желе,укључујући и тебе и мене.Ако не грешим.

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

ne vidim nejasnoce u ajetu.

Nisam rekao da ima nejasnoća, samo samo tražio da mi se pojasni.  0203_cool

Da li možeš da mi daš istorijske činjenice o tome kada je izgrađen Hram u Jerusalimu?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Давиде рекао ти је дечко да сад у животу не могу да га виде.Али кад буде Судњи дан сви ће видети и они који не желе,укључујући и тебе и мене.Ако не грешим.

s tim sto ti zaboravljas da je Bog jedan . i za nas i vas.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

potpuno ispravno da bi se uhvatili svi ratni zlocinci , nije mi poznat stav Islamskih ucenjaka , ovo je moj licni odnos prema hagu.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

ne vidim nejasnoce u ajetu.

Nisam rekao da ima nejasnoća, samo samo tražio da mi se pojasni.  znaaaaao

Da li možeš da mi daš istorijske činjenice o tome kada je izgrađen Hram u Jerusalimu?

facenew22222222  Ja čekam  smej.gif

Подели на овим сајтовима

cim treba da se nesto pojasni znaci da ima nejasnoca tuzansmajli8904 , ne znam kad je izgradjen ?

Подели на овим сајтовима

cim treba da se nesto pojasni znaci da ima nejasnoca prstgore , ne znam kad je izgradjen ?

Pa ako ja kao pravoslavac tumačim Kuran, na šta to ima da liči?  .please.

Zato pitam muslimana...  tuzansmajli8904

Nego znaš li kad je hram u Jerusalimu srušen?  1312_womens

Подели на овим сајтовима

cim treba da se nesto pojasni znaci da ima nejasnoca ;) , ne znam kad je izgradjen ?

Pa ako ja kao pravoslavac tumačim Kuran, na šta to ima da liči?  joooj

Zato pitam muslimana...  facenew22222222

Nego znaš li kad je hram u Jerusalimu srušen?  0409_feel

mora li i to da pise Kur'an-u?

Подели на овим сајтовима

cim treba da se nesto pojasni znaci da ima nejasnoca 7896634 , ne znam kad je izgradjen ?

Pa ako ja kao pravoslavac tumačim Kuran, na šta to ima da liči?  ;)

Па кад има крвоток,зашто да нема и тога.Шалим се  joooj

Кажи ми нешто више о том крвотоку што има у Курану,ако није проблем.Хвала

Подели на овим сајтовима

cim treba da se nesto pojasni znaci da ima nejasnoca 7896634 , ne znam kad je izgradjen ?

Pa ako ja kao pravoslavac tumačim Kuran, na šta to ima da liči?  ;)

Pa trebalo bi... jer hram je srušen nekoliko desetina godina posle Isusa, a to je I vek. Muhamed je živeo u VII veku. E sad kako je to moguće?  joooj

Подели на овим сајтовима

skini knjigu Kur'anske Mudzize , ima dosta o tome - http://www.n-um.com/files/Kuranske%20mudzize.pdf , ne znam ima li o krvotoku , mislim da nema a imas i ovu iknjigu malo je vise objasnjeno http://www.mlivo.com/kuraninaukabymlivomustafa.pdf

Подели на овим сајтовима

Па шта ми онда неки муслиман пише да у Курану има крвоток објашњен и као да ја њему то објасним тај феномен,који потврђује истину Курана?

ja ti dadoh knjige , 2 skini pa procitaj o tim fenomenima , pun je Kur'an fenomena tako da imas dosta da citas , ima i za krvotok i za genetski kod , i celije i td ,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...