Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Muhammed nije bio vezan za materijalne stvari , a Kur'an ne shvatas , i ne shvatas da je Kur'an za sve vjernike sveta knjiga , osim za malobrojne koji smatraju nevaznim , sto se tice Biblije znate moj stav , postujem Bibliju , ali smatram da je mjenjana , Isusova krv ? to kao da smo odjednom svi postali vampiri ? odatle ljudima legenda o vjecnom zivotu , krv . poznato je da se krv , mlijeko i voda ne mogu napraviti u labaratoriji , pa od tuda i u svjesti ljudi da je krv zapravo lijek protiv smrti . da ne pominjem ostale misticne djelove hriscanstva . kao sto su duhovi i td. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 svakako je i Isus bio covjek kao i Muhammed . osim sto vi tvrdite suprotno . Koji je još čovek imao zaštitu od šejtana? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 svaki koji se moli Bogu i cuva se grijeha . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 svaki koji se moli Bogu i cuva se grijeha . Pa u Kuranu piše da su samo Merjema i njen sin a ne to što ti govoriš... Ali da se nadovežem na tvoj odgovor... Da li onda musliman treba da se moli bez prekida da bi bio zaštićen od šejtana? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 problem je sto vi Kur'an shvacate na pogresan nacin . jedna rijec ne cini knjigu a ni poruku RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 problem je sto vi Kur'an shvacate na pogresan nacin . jedna rijec ne cini knjigu a ni poruku Pa rekao sam više puta... dok ne dobijem dokaze odakle Kuranu identične rečenice kao i u Bibliji... gledaću na Kuran kao copy paste.... slava3 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 problem je sto vi Kur'an shvacate na pogresan nacin . jedna rijec ne cini knjigu a ni poruku Pa rekao sam više puta... dok ne dobijem dokaze odakle Kuranu identične rečenice kao i u Bibliji... gledaću na Kuran kao copy paste.... slava3 И ја исто. slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ponekad je istina cudnija od bajke. vjeruj kako hoces , mene to ne zanima , ja nisam dosao da sirim Islam , vec da shvatim druge religije , i shvatio sam dosta/ RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 sada bi ja mozda mogao da odmorim , a vi se dopisujte o Islamu , posto ocigledno najbolje poznajete Islam od bilo kog Islamskog teologa. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ponekad je istina cudnija od bajke. vjeruj kako hoces , mene to ne zanima , ja nisam dosao da sirim Islam , vec da shvatim druge religije , i shvatio sam dosta/ Tačno tako, neki čak veruju u leteće konje... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Па ми тебе питамо да нам објасниш, а ти само говориш "не знате", "не разумете". Изволи, објасни нам. Ето, одакле речи апостола Павла у Курану? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Pa vi ste prosvjetljeni , zar ne , sami odgovorite , a ja odmaram , posto cijela Islamska ulema i teolozi ne znaju dovoljno o Islamu , zasto bih se ja upustao u razgovor sa vama . ako vi vec sve znate . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Pa vi ste prosvjetljeni , zar ne , sami odgovorite , a ja odmaram , posto cijela Islamska ulema i teolozi ne znaju dovoljno o Islamu , zasto bih se ja upustao u razgovor sa vama . ako vi vec sve znate . То није одговор на моје питање, али добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Pa vi ste prosvjetljeni , zar ne , sami odgovorite , a ja odmaram , posto cijela Islamska ulema i teolozi ne znaju dovoljno o Islamu , zasto bih se ja upustao u razgovor sa vama . ako vi vec sve znate . Ja za sebe imam odgovor... prepisano je iz Biblije. Ti me ubedi da nisam u pravu. Ne mogu da prihvatim tvoj odgovor Biblija je menjana tokom vremena samo zato jer tako piše u Kuranu. Papir trpi sve. 4chsmu1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 papir trpi ,xexex ali ja nemam namjeru tebe da ubjedjujem u suprotno ,kao sto vi pokusavate da ubjedite nas , nije bitno , kazem ja sad odmaram , vi pricajte o islamu , postavite pitanje pa odgovorite na njega , bice mi zanimljivo da citam o onome sto ne znam. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука