Ел Нињо Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ако је од икакве помоћи могу да наведем пар .smesko. - Ко је био Мелхиседек ? - Која Еванђеља се називају синоптичким и зашто? - Којег догађаја се сећамо на празник Цвети? - Шта је антиминс? Консултоваћу се са колегама и јављам још пар питања, ако се неко од њих сећа, наравно. Научите добро овај од претпрошле године биће доста питања одатле. Савет: Немојте дозволити себи да дођете на пријемни, а да не знате Символ Вере по члановима без грешке, Васељенске саборе(када су одржани и зашто) и црквене празнике. Добро проучите Откровење, и Дела Апостолска. Надам се да сам бар мало помогао :10900: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 http://www.ues.rs.ba/content/news/2012/06/10/7621_uis-bogoslovski-prijemni-test-mogucnost.pdf Ево питања са ПБФ-а у Фочи за школску 2012./2013. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Помаже Бог будуће колеге gringrin gringrin елем,мене занима онај пријавни лист јер то само пример или ми то морамо да иштампамо па однесемо на факултет са свим осталим документима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Помаже Бог будуће колеге gringrin gringrin елем,мене занима онај пријавни лист јер то само пример или ми то морамо да иштампамо па однесемо на факултет са свим осталим документима? Добијаш на факултету при пријављивању за пријемни испит. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
C.A._R.I.A. Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Савет: Немојте дозволити себи да дођете на пријемни, а да не знате Символ Вере по члановима без грешке, Васељенске саборе(када су одржани и зашто) и црквене празнике. Добро проучите Откровење, и Дела Апостолска. Koлега,ОткрИвење,не ОткрОвење. Без љутње,верујем да је ово била штампарска грешка. Што се питања тиче,прелистајте мало тему,људи стално питају иста питања... На тесту је ако се не варам 40 питања из богословља,а 20 питања из опште културе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Добијаш на факултету при пријављивању за пријемни испит. :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Захваљујем bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Koлега,ОткрИвење,не ОткрОвење. Без љутње,верујем да је ово била штампарска грешка. Што се питања тиче,прелистајте мало тему,људи стално питају иста питања... На тесту је ако се не варам 40 питања из богословља,а 20 питања из опште културе. Да, грешка је била у питању. Мало сам се занео. dizzy999 Хвала на исправци 138999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Захваљујем bliss jeeee Шта год да треба, ту сам 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Сад ми син стигао из БГ. Предао документа, уплатио 5К РСД, па шта Бог да на тестирању..... Anette and C.A._R.I.A. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Може питање? хитно је! Ја сам дао папире пароху. У питању су: мат. извод, диплома, сведочанства, лек извод и тако то... нисам још добио Благослов зато што је епископ Иринеј у иностранству. Да ли ја могу са уплатом од 5к динара и пријавним листом доћи 22 јуна и предати то? Пошто већ сам дао папире, односно документацију. или боље речено, даћу пријаву и доказ о уплати, без оних осталих докумената пошто сам их предао пароху, а он послао у Нови Сад у центар епархије. Јел море то тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Може питање? хитно је! Ја сам дао папире пароху. У питању су: мат. извод, диплома, сведочанства, лек извод и тако то... нисам још добио Благослов зато што је епископ Иринеј у иностранству. Да ли ја могу са уплатом од 5к динара и пријавним листом доћи 22 јуна и предати то? Пошто већ сам дао папире, односно документацију. или боље речено, даћу пријаву и доказ о уплати, без оних осталих докумената пошто сам их предао пароху, а он послао у Нови Сад у центар епархије. Јел море то тако? Саветујем ти да чим будеш могао позовеш факултет и питаш. Имаш број на почетној страни факултета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Саветујем ти да чим будеш могао позовеш факултет и питаш. Имаш број на почетној страни факултета. ееее јесам звао! они су само рекли да све буде на свом месту! и шта сад, ја дођем 22 јуна, и да се пријавим, и да ме питају у вези докумената, ја им објасним о чему се ради, и још да ми кажу да не може то тако... и пукнем 5к, а знате колико паре значе ових дана... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 ееее јесам звао! они су само рекли да све буде на свом месту! и шта сад, ја дођем 22 јуна, и да се пријавим, и да ме питају у вези докумената, ја им објасним о чему се ради, и још да ми кажу да не може то тако... и пукнем 5к, а знате колико паре значе ових дана... Распитуј се стално. Не желим да правим од комарца-магарца, али није ти ово мали проблем. Објасни им све поново и види да ти то прихвате. Даће Бог да све буде у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 20, 2012 Пријави Подели Написано Јун 20, 2012 Распитуј се стално. Не желим да правим од комарца-магарца, али није ти ово мали проблем. Објасни им све поново и види да ти то прихвате. Даће Бог да све буде у реду. Ел Дечаче, требаће ми доста среће... и више него довољно.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука