Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote name=malina :)' timestamp='1341006698' post='669652]

Шта би са осталим кандидатима, јесу ли прошли пријемни? Пратила сам тему и држала им палчеве да прођу. :) Баш ме интересује шта је урадио Кирил? :)

Е малина, прошао сам! :)

баш на општи смер :)

ал пријемни је био лаган (православље) а ова култура је била хаос... урадио све, доста нетачно :Р хахахахаха

ма главно да сам ја на буџету :)

кад се конкурише за дом? :)

остале колеге, ЧЕСТИТАМ! :)

Подели на овим сајтовима

Честитам свима :10900: Пуно среће и успеха вам желим.

Ваш нови мото ће бити: Учити, учити, и само учити :)

Ако некоме треба помоћ око нечега, нека се осети слободним да ми се обрати. 4chsmu1

П.С. Цитираћу једног професора са факултета "Можете ме питати шта год вас интересује, али вас молим будите разумни и трудите се да ми не постављате којекаква глупа питања" sFun_bat

Подели на овим сајтовима

ал пријемни је био лаган (православље) а ова култура је била хаос... урадио све, доста нетачно :Р хахахахаха

0442_feel Е, баш ми је драго! Толико си био радостан и упоран да га упишеш, па си ме подсетио на себе, која је, са исто толико жара, давне 2001. уписала исти!

Много ми је драго што се толико деце интересује за теологију! .smesko. .smesko. .smesko.

Честитам свима!! .smesko. .smesko.

Подели на овим сајтовима

0442_feel Е, баш ми је драго! Толико си био радостан и упоран да га упишеш, па си ме подсетио на себе, која је, са исто толико жара, давне 2001. уписала исти!

Много ми је драго што се толико деце интересује за теологију! .smesko. .smesko. .smesko.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=malina :)' timestamp='1341087107' post='670289]

хехехехехе :)

сад се надам да нисам погрешио у избору...

ма... шта ме брига.. препустићу се Богу драгом ;)

Подели на овим сајтовима

Може ли ми неко рећи која је старосна граница за упис на факс? :) Имам друга који је завршио већ један факултет прошле године, па би покушао са ПБФ сљ.године.

Хвала.

Подели на овим сајтовима

Може ли ми неко рећи која је старосна граница за упис на факс? :) Имам друга који је завршио већ један факултет прошле године, па би покушао са ПБФ сљ.године.

Хвала.

Не би требало да има границе. Бар је раније није било. Са мном је чак студирао један декица, који је имао преко 60 година. .smesko. .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...