Кирил Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1341006698' post='669652] Шта би са осталим кандидатима, јесу ли прошли пријемни? Пратила сам тему и држала им палчеве да прођу. Баш ме интересује шта је урадио Кирил? Е малина, прошао сам! баш на општи смер ал пријемни је био лаган (православље) а ова култура је била хаос... урадио све, доста нетачно :Р хахахахаха ма главно да сам ја на буџету кад се конкурише за дом? остале колеге, ЧЕСТИТАМ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 прошао сам! e pa cestitam !!!!!! bravo samo nemoj da postanes zadrti teolog није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 e pa cestitam !!!!!! bravo samo nemoj da postanes zadrti teolog хахахаха задрти??? хахахахахахаха какав је то побогу? :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 хахахаха задрти??? хахахахахахаха какав је то побогу? :Р pa zadrt није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 e pa cestitam !!!!!! bravo samo nemoj da postanes zadrti teolog Или похлепни поп :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Или похлепни поп :P veruj mi da je gore zadrti nego pohlepni :* није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Или похлепни поп :P nikad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Честитам свима :10900: Пуно среће и успеха вам желим. Ваш нови мото ће бити: Учити, учити, и само учити Ако некоме треба помоћ око нечега, нека се осети слободним да ми се обрати. 4chsmu1 П.С. Цитираћу једног професора са факултета "Можете ме питати шта год вас интересује, али вас молим будите разумни и трудите се да ми не постављате којекаква глупа питања" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Е малина, прошао сам! баш на општи смер ал пријемни је био лаган (православље) а ова култура је била хаос... урадио све, доста нетачно :Р хахахахаха ма главно да сам ја на буџету кад се конкурише за дом? остале колеге, ЧЕСТИТАМ! 0442_feel Е, баш ми је драго! Толико си био радостан и упоран да га упишеш, па си ме подсетио на себе, која је, са исто толико жара, давне 2001. уписала исти! Много ми је драго што се толико деце интересује за теологију! .smesko. .smesko. .smesko. Честитам свима!! .smesko. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Е малина, прошао сам! баш на општи смер ал пријемни је био лаган (православље) а ова култура је била хаос... урадио све, доста нетачно :Р хахахахаха ма главно да сам ја на буџету кад се конкурише за дом? остале колеге, ЧЕСТИТАМ! 0442_feel Е, баш ми је драго! Толико си био радостан и упоран да га упишеш, па си ме подсетио на себе, која је, са исто толико жара, давне 2001. уписала исти! Много ми је драго што се толико деце интересује за теологију! .smesko. .smesko. .smesko. Честитам свима!! .smesko. .smesko. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кирил Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1341087107' post='670289] 0442_feel Е, баш ми је драго! Толико си био радостан и упоран да га упишеш, па си ме подсетио на себе, која је, са исто толико жара, давне 2001. уписала исти! Много ми је драго што се толико деце интересује за теологију! .smesko. .smesko. .smesko. Честитам свима!! .smesko. .smesko. хехехехехе сад се надам да нисам погрешио у избору... ма... шта ме брига.. препустићу се Богу драгом malina :) and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ekatarina Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Може ли ми неко рећи која је старосна граница за упис на факс? Имам друга који је завршио већ један факултет прошле године, па би покушао са ПБФ сљ.године. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Може ли ми неко рећи која је старосна граница за упис на факс? Имам друга који је завршио већ један факултет прошле године, па би покушао са ПБФ сљ.године. Хвала. Не би требало да има границе. Бар је раније није било. Са мном је чак студирао један декица, који је имао преко 60 година. .smesko. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Нема старосног ограничења. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Готов циклус уписа за ову годину, индекси покупљени Кирил, kron and inesm је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука