Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Контала сам да те није занимало па ти лекар није ни рекао пол....Знам да можеш да знаш 0205_whistling Мамоин фудбалер, јууупииииии!!!Ма какви, сазнала сам још чини ми се у 9.недељи.Мени је свеједно, али заиста. Шта Бог да Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Pošto ne može da se javi ,ja se u ime denija72 javljam za samobanovanje. Deni će se javiti na ovoj temi da to potvrdi.Ali pošto je veliki zavisnik od interneta ,teško će mu pasti,stoga mu ne vjerujte ako se bude predomislio. .gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Мене ће син за пар дана да банује 0205_whistling СИН ! "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Мај 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Иначе, наш циљ је само једини и зато и форум постоји: остварење у вашој литургијској заједници, у вешој цркви са вашим свештеником, вашим комшијом... Мене ће син за пар дана да банује Машо, јел се зна име ? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Javlja mi se nešto na slovo A. 0205_whistling Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 28, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Mene ce da banujete u nedelju posle Liturgije oko 12. 1 dan. Imam test iz Anatomije a voleo bi da naucim crvenilo javicu se jos jednom za da potvrdim confused confused :0104cheesy: нема предомишљања. 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Иначе, наш циљ је само једини и зато и форум постоји: остварење у вашој литургијској заједници, у вешој цркви са вашим свештеником, вашим комшијом... catfightМене ће син за пар дана да банује 0442_feel Машо, јел се зна име ? Вероватно Вид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Најоригиналнија тема коју сам видео у последње време! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Mene ce da banujete u nedelju posle Liturgije oko 12. 1 dan. Imam test iz Anatomije a voleo bi da naucim 0202_238 javicu se jos jednom za da potvrdim dada нема предомишљања. 4chsmu1 Nadam se confused http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Најоригиналнија тема коју сам видео у последње време! a , mnogo si dugo ovde ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 28, 2010 Пријави Подели Написано Мај 28, 2010 Најоригиналнија тема коју сам видео у последње време! slavabogu :0104cheesy: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Džaba da se autobanujem ovde kad sam još na 23 foruma ... 0110_hahaha Знаш ли неки добар гитарошки форум (може и на english) ? 0409_feel "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Džaba da se autobanujem ovde kad sam još na 23 foruma ... Знаш ли неки добар гитарошки форум (може и на english) ? slikanje http://www.muzicki-forum.com/forum/ nije samo za gitariste ... greengrin . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Ocu BAN na jedan dan isus-sinai hvala p.s:odo da ucim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 И ја се пријављујем на једно 7 дана бар до идуће недјеље У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука