Solomon Kane Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Може бан за мене до суботе?од кад?Од суботе...и то од 12 до 12 и 5. gringrin Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Може бан за мене до суботе? za kaj > 89898989898989 Превише сам на форуму. gringrin Цвеле,брате мој...једноставно ти наређујем као старији,искључи комп,премести се у другу просторију и учи мало за промену или гледај текму или изађи напоље са друштвом или буди са драгом или...или ради нешто друго,једноставно,важи? Брате мој, савет ти је и више него добар. Него, ја сам углавном на форуму кад напоље киша пада и када се (као сад) уморан вратим из школе. Па ми лакше пада бан, да ме на силу одвоји од вас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Може бан за мене до суботе?од кад? Од вечерас 21:48, до суботе у 13.00. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Може бан за мене до суботе? za kaj > 89898989898989 Превише сам на форуму. gringrin Цвеле,брате мој...једноставно ти наређујем као старији,искључи комп,премести се у другу просторију и учи мало за промену или гледај текму или изађи напоље са друштвом или буди са драгом или...или ради нешто друго,једноставно,важи? Брате мој, савет ти је и више него добар. Него, ја сам углавном на форуму кад напоље киша пада и када се (као сад) уморан вратим из школе. Па ми лакше пада бан, да ме на силу одвоји од вас... Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. gringrin Нашла она мене...ал не дам се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. gringrin Нашла она мене...ал не дам се. видимо, одма се дао у бан 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. gringrin Нашла она мене...ал не дам се. bleh видимо, одма се дао у бан 0202_238 dada 0202_238 Него брат, треба сад да ме банујеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Само ти нађи девојчицу драги мој и не треба ти бан.Шта ћеш,ни једно добро није "бесплатно"...осим ваздуха...који је загађен. Нашла она мене...ал не дам се. 0202_238 Видим да држиш све конце у својим рукама...јел то значи да висиш? :0104cheesy: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 цвећка банован до суботе ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to Ја сам запослен па имам проблем, тако да то пада у воду.... :Д Даље,,,, . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to druže , problem je što svi mi pacijenti SVE svoje SLOBODNO VREME poklanjamo kompjuteru ! taman posla da ništa ne radimo po ceo dan ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivot Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Imam mnogo bolji predlog.Svi oni koji su cesto na netu,najbolji nacin odvikavanja je da se zaposle,rad,rad i samo rad.Ukoliko mislite da posla nema,ukucani ce vam vec nesto naci.Ili dodjite kod mene,babi treba basta da se ocupa,zalije i tako to Ја сам запослен па имам проблем, тако да то пада у воду.... :Д Даље,,,, Rada nikad dovoljno,radi jos nesto;-)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Opet mi je malo pukao film i ne bih vise dozvoljavala da mi se isto desi... Tako da kilogram dozivotnog za mene, molim... Samo mi dajte 10 minuta fore da kopiram neke adrese i kontakte iz PP. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 18, 2010 Пријави Подели Написано Јул 18, 2010 Opet mi je malo pukao film i ne bih vise dozvoljavala da mi se isto desi... Tako da kilogram dozivotnog za mene, molim... Samo mi dajte 10 minuta fore da kopiram neke adrese i kontakte iz PP. Kopirala sam tako da mozete da me ugasite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука