Jump to content

Пријавите се за самобановање!

Оцени ову тему

Препоручена порука

даклем, пошто смо утврдили да има навучених на форум, омогућићемо вам да се пријавите на самобановање и да сами себи одредите дужину.

а приде и креће пост, па мало да пружимо и неортодоксне начине поста ...

ја бих предложио три дана онима који не могу да се суздрже из екипе ''само још пет минута'' ...

то му дође барем да се наспавате и једете редовно, завршите још понешто са стране ...

и мислим да је ово боља варијанта него ограничавање порука или сатнице ...

овако имате слободу сву, а имате и слободу да је укинете сами себи, нека врста поста ...

моје искуство је позитивно, за Васкршњи пост сам се био потпуно удаљио од форума, од почетка до краја, па кад ми се осладило,који дан сам и продужио.

човек укапира како је било занимљиво пре компјутера и телефона, некако растерећено ...

коментари, предлози, пријаве?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Тема је покренута зато што су нам се јављали многи људи који кажу да су много везани за форум и да већину свога времена проводе овде. Да бисмо им омогућили да се мало одморе, да мало изађу на свеж ваздух, да раде било шта друго бар на неколико дана, покренули смо ово. Иначе, наш циљ је само једини и зато и форум постоји: остварење у  вашој литургијској заједници, у вешој цркви са вашим свештеником, вашим комшијом...

Подели на овим сајтовима

пазите, може да буде и васпитно по самог себе ...

кад се наљутите, изгубите стрпљење са неким у дијалогу овде, све вам смета, боли бас глава ...

треба да пазимо и на другог, не само на себе  :)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Džaba da se autobanujem ovde kad sam još na 23 foruma ...  :(

брате, ти треба озбиљно да се зауставиш - бановаће те жена и деца  :nene:

za manje od mesec dana počinje pauza !

trajaće do početka septembra  ... confused

posle ću da 'oladim ...

ostaviću samo 2-3 dnevne novine i par foruma !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Иначе, наш циљ је само једини и зато и форум постоји: остварење у  вашој литургијској заједници, у вешој цркви са вашим свештеником, вашим комшијом...

dancedance

Мене ће син за пар дана да банује  :)

Подели на овим сајтовима

Иначе, наш циљ је само једини и зато и форум постоји: остварење у  вашој литургијској заједници, у вешој цркви са вашим свештеником, вашим комшијом...

1407_love

Мене ће син за пар дана да банује  :)

Знаш да је синак?

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Mene ce da banujete u nedelju posle Liturgije oko 12. 1 dan. Imam test iz Anatomije a voleo bi da naucim  gringrin javicu se jos jednom za da potvrdim  :) 1407_love gringrin

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

:)

Мене ће син за пар дана да банује  0205_whistling

Знаш да је синак?
Како не бих знала?
Подели на овим сајтовима

Pošto ne može da se javi ,ja se u ime denija72 javljam za samobanovanje.

Deni će se javiti na ovoj temi da to potvrdi.Ali pošto je veliki zavisnik od interneta ,teško će mu pasti,stoga mu ne vjerujte ako se bude predomislio.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Контала сам да те није занимало па ти лекар није ни рекао пол....Знам да можеш да знаш  0205_whistling Мамоин фудбалер, јууупииииии!!!

Ма какви, сазнала сам још чини ми се у 9.недељи.

Мени је свеједно, али заиста.

Шта Бог да :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...