Jump to content

Како дивна слика!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Једна интересантна и нова слика Јупитера из близине.

Свемирска сонда ЈУНО, која је послата у орбиту Јупитера, где треба да направи 33 ротације око поларе орбите, након чега силази испод облака који прекривају планету да би смо видели шта се тамо налази:). Ову слику је направио Гралд Еихстад 7-ог фебруара ове године, током сондиног ротирања око јужног пола када је сонда била 120.567 километара од површине облака Јупитера. (извор)

aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA3NC83MzUvb3JpZ2luYWwvam92aWFuLXR3aWxpZ2h0LXpvbmUuanBn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
пре 53 минута, АлександраВ рече

Алекссс :navijanje:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 10 months later...

3ad8d5a3cdb1f176f5089a38a9e1497a.jpg

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 months later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...