Дуња Написано Март 30, 2020 Пријави Подели Написано Март 30, 2020 Jestira., Bojan* and Натан је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 7, 2020 Пријави Подели Написано Април 7, 2020 Извор Bojan*, Sun14861, Jestira. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 A. Jaredić Bukumirsko jezero gavrosaurus and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 Ponovo, A. Jaredić i njegova predivna fotografija, noćni spektakl iznad Slanog jezera. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Ayla lepša je Srbija Bojan* and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 2 часа, Dimitrije01 рече @Ayla lepša je Srbija ha ha... nego šta nego ljepša. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Ayla немој да си иронична , Србија је стварно лепша Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 1 минут, Dimitrije01 рече @Ayla немој да си иронична , Србија је стварно лепша Nisam ironična. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Ayla кад ћемо опет да будемо једна држава? Jestira. and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Dimitrije01 dosađuješ se? OT- Goran Boričić... savršeno to radi Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Ayla мало. Објасни ми слику? Ayla and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 4 минута, Dimitrije01 рече @Ayla мало. Објасни ми слику? Duga je to priča Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 @Ayla @Ayla да ли фотографија мора да приказује и неки виши смисао,ил само треба да се гледа техника, кадар,изоштреност,бла блс бла? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 1 минут, Dimitrije01 рече @Ayla @Ayla да ли фотографија мора да приказује и неки виши смисао,ил само треба да се гледа техника, кадар,изоштреност,бла блс бла? Od svega navedenog pomalo, ali najviše bla, bla, bla. Smaragdni kamičak and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 9, 2020 Пријави Подели Написано Април 9, 2020 пре 3 минута, Ayla рече Od svega navedenog pomalo, ali najviše bla, bla, bla. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука