bosanac Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 A drugo ne možeš ni očekivati.. Mirjam a šta mogu očekivati od tvoje vjere? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 cvijet, за June 02 2010 - 19:42, каже:Nama muslimanima nikad nece biti jasno i nikad nam niko nece moci objasniti da je 3=1 i to je neshvaljivo za ljudski razum. Upravo tako, neshvatljivo je za ljudski razum. I to jasno govori da ljudski razum to nikako nije mogao da izmisli, nego je ljudima direktno otkriveno Odozgo... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Nama muslimanima nikad nece biti jasno i nikad nam niko nece moci objasniti da je 3=1 i to je neshvaljivo za ljudski razum. Neshvatljivo je i meni. Neshvatljivo je jer je nemoguće. Tri ličnosti nisu jedna ličnost ali jesu jedan Bog, zato što su jedno biće, jedan večni i neprolazni život ispunjen ljubavlju. A meni je neshvatljivo zašto ljudi crpe informacije o hrišćanstvu iz snimaka Ahmeda Didata i njemu sličnih, gde se iznose ovakve zlonamerne dezinformacije da su eto hrišćani neki suludi ljudi koji veruju da 1+1+1=1. De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Kada neko tvrdi da hrišćani veruju da je 1+1+1=1 to, po meni, samo govori o tim ljudima, o njihovom ili potpunom neznanju da razlikuju dve različite kategorije: ličnost i biće- ili je, pak, riječ o zlonamjernosti. To je kao da kažem- postoji Marko, Janko, ljudska priroda i to su tri stvari. To je tzv. kategorijalna greška. Čitaj npr. Rajla -'Concept of Mind'..to su elementarne stvari. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Da, po mišljenju velikog broja islamskih učenjaka taj se ubija. Međutim postoji dio islamskih učenjaka koji smatra da je uzrok takve kazne rad protiv islama i špijuniranje protiv muslimana. ako čovjek ne špijunira i nastavi život po svome tj neradi protiv islama onda se ne ubija. Da li pod "radom protiv islama" podrazumevate i situaciju: bivsi musliman primi hriscansku pravoslavnu veru i o svom iskustvu priča (bez ikakvog spominjanja i vredjanja islama ili Muhameda) o tome svojim susedima koji poput njega pocnu prihvatati Pravoslavlje? Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Da li pod "radom protiv islama" podrazumevate i situaciju: bivsi musliman primi hriscansku pravoslavnu veru i o svom iskustvu priča (bez ikakvog spominjanja i vredjanja islama ili Muhameda) o tome svojim susedima koji poput njega pocnu prihvatati Pravoslavlje? Istini ne može istina naškoditi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Posle kiše sunce sija. Da se mi vratimo na pitanje.. odgovori mi ako znas ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Mirjam a šta mogu očekivati od tvoje vjere? Život vječni! Ignjatije, Miriam R. ميريام, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Život vječni! A tek mi je jasno zašto smo ubijani.Znači da nas sklonete sa prolaznog života i date nam vječni.Dobro, da znam. A Gandalfe nisi valjda podvojena ličnost, sad si Mirjam sad Gandalf.Samo kada ti se obratim sa Mirjam odgovori mi sa tog profila, molim te. :0104cheesy: 4chsmu1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Nama muslimanima nikad nece biti jasno i nikad nam niko nece moci objasniti da je 3=1 i to je neshvaljivo za ljudski razum. Бог је Један по Суштини, али тројичан у Лицима: Отац, Син и Свети Дух - Тројица Једносушна и Нераздјељива. Скроз једноставно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Čitao sam dogmatiku oca Justina i tamo otac Justin kaže isto što i Cvijet,samo se otac Justin nije ograničio samo na muslimane već na sve ljude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 "Питали авву Атанасија: Како је то Син раван Оцу? Он одговори: 'Као што су два ока а један вид.' Одговор изврсан. Попут овога ми можемо додати: као што су два уха а један слух. Исто тако за све три божанске ипостаси: као што су три свеће а једна иста светлост." (Из Охридског Пролога Св. Николаја Велимировића) Благовесник and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 A tek mi je jasno zašto smo ubijani. Ah, da zaboravio sam... Pa vi ste među hrišćanima širili mir, ljubav i kulturu, vi niste nasilno širili vjeru.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 A tek mi je jasno zašto smo ubijani.Znači da nas sklonete sa prolaznog života i date nam vječni.Dobro, da znam. A Gandalfe nisi valjda podvojena ličnost, sad si Mirjam sad Gandalf.Samo kada ti se obratim sa Mirjam odgovori mi sa tog profila, molim te. :0104cheesy: 4chsmu1 Stvarno lupetaš! Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2012 Da,ajde da batalimo prozivanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука