Зосима Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Један од водећих чланова хора Мојсије Петровић,Влада Николић,упокојио се после тешке болести... Вјечнаја памјат брате Владо PredragVId, *SHONE*, Поуке.орг инфо and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Bog da mu duši oprosti AnaLaz and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Бог да му душу прости. Туга. Баш млад човек. Колико сам схватила ни три недеље није боловао. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Мај 19, 2018 Пријави Подели Написано Мај 19, 2018 Зосима, PredragVId and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Мај 20, 2018 Пријави Подели Написано Мај 20, 2018 Ovo je strasno kako nam bre umiru mladi ljudi. Imam utisak kao da sam ga jos pre par dana video tu negde u Zemunu za pevnicom . Vecnaja pamjat Vlado.Послато са D2203 користећи Pouke.org мобилну апликацију Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука