Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jadranka1 рече:

?????? ???!

???,?? ?? ?????????,???? ????? ????? ??? ??????? ?? ?????,???? ?? ??????...

???? ??? ????? ???? ????,?? 2 ?????? ????????? ? 3 ?????? ??????...?????? ? ?? ??? ??????? ? ????? ? ???? ?? ???????,??????? ????? ? ?????,??? ??? ?? ????? ????? ?? ?????,???? ???? ???????? ?????? ,???????? ? ??????? ?? ?????? ?? ?????,??????,???? ????...????????? ?? ??????? ?? ??????? ?????????,??.????? ????????,??? ?? ??????,?????? ?? ??? ?? ,???? ???????,???? ??? ?? ?????? ???? ???? ??? ????? 15 ??????...?????? ?? ????????? ???? ?? ???????? ???? ? ???????????,???? ???? ????? ???? ???????????,???? ?? ?? ?? ?? ????????? ?? ?? ?????????,??? ,???? ???,????? ???? ?? ??????...?? ??? ????? ??? ??? ?? ?????....

?????? ????????

????? ????? ??????  klapklap

???? ??????? ???? ????? ???? ????? ?????? ????? ???? ?? ????? ????????, ?? ??????????, ?? ??????? ? ????????? ?? ??? ???? ?????? ?? ????? ????????? ??? ?? ??????????.

???? ???????, ????? ?? ??????? ???? ????? ???? 0442_feel  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ako Bog da uskoro nam se pridruzuje jedan ipodjakon Grk iz Atine, zna Engleski dobro, taman sa Mocartom da prica 0442_feel, inace zove se Dimitrios i poznaje licno v.Porfirija, i Arhiepiskopa ohridskog Jovana  :drugarstvo:  0104_cheesy

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

isključivo na engleskom kokni rimujućem slengu im se obraća....

evo primera

Adam and Eve Believe[8]

Apples and pears Stairs

Barnet Fair Hair

Barney Rubble Trouble

Bees and honey Money

Billy lids Kids

Boat race Face

Boracic (usually pronounced "brassic") lint Skint

Bowler hat Chat

Brass cart Tart (prostitute)

Bristol City

or, pluralised, bristols Titty (breasts)

Bubble bath Laugh

Butcher's hook Look

Chevy Chase Face

China plate Mate (friend)

Cobbler's awls Balls

Cream crackered Knackered

Dog and bone Telephone

Duke of York Fork

Dutch (for Duchess of Fife) Wife

Eartha Kitt Shit

ostalo na  http://en.wikipedia.org/wiki/Rhyming_slang

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог  :smiley:

На овом форуму сам нова, за сад само читам  :smiley:

Зовем се Јелена, идем у гимназију, интересује ме свашта, дружељубива сам...толико о мени за сад :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

JelenaSl рече:

?????? ???  :smiley:

?? ???? ?????? ??? ????, ?? ??? ???? ?????  :smiley:

????? ?? ??????, ???? ? ?????????, ?????????? ?? ??????, ??????????? ???...?????? ? ???? ?? ??? dada

Dobro dolsa :cheesy2:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

ellinas рече:

hello everybody on forum:)hello from Greece

Welcom my brother in Christ  :cmizdrenje::drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

??????? рече:

Dobro ve?e  :drugarstvo: Dobrodošli  :cmizdrenje:

Ne razume on Srpski, tj. zna ali jaaako slabo, pisi mu na Engleskom ili Grckom  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...