Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest Небеска Прженица

Pomaže Bog svima.  Došao sam ovde po pozivu mog cenjenog druga i brata Nebeskog Ratluka.  Prefiks Nebeski nosimo obojica jer činimo jedan tim za specijalne namene  :smiley:  Radujem se druženju sa vama.

Vaša Nebeska Prženica

:smiley:

Подели на овим сајтовима

??????? ???????? рече:

Pomaže Bog svima.  Došao sam ovde po pozivu mog cenjenog druga i brata Nebeskog Ratluka.  Prefiks Nebeski nosimo obojica jer ?inimo jedan tim za specijalne namene  :smiley:  Radujem se druženju sa vama.

Vaša Nebeska Prženica

:smiley:

0705_read Bas se pitam ko je sledeci iz druzine "nebeskih"..Nebeska Musaka ili mozda Nebeska Muckalica  8086.gif 0102_laugh  0102_laugh 319.gif :cheesy2:

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

Добродошао брате Небески и хвала што си се одазвао мом позиву али као по обичају увек касниш на задатак.  :cheesy2:

Цитат

добро дошли Bas se pitam ko je sledeci iz druzine "nebeskih"..Nebeska Musaka ili mozda Nebeska Muckalica  смејање смејање  смејање цепање од смеха цепање од смеха

Кад си толко радознао одма ћу ти објасним како ствари стоје а мож бити добро а мож бити и лоше.  0705_read

Ја сам одувијек био без длаке на језику и истрајан у свакој борби, Прженица је онако благ, повучен, стидљив али му ради мозак 100 на сат и увијек даје добре предлоге а онај трећи кога покушавам да натерам да дође је најгори Њега се чувајте!  Има очи које све виде, уши које све чују чак и оно сакривено а у рукама држи мач Небески и уклања све оне што му на путу стоје.  Чак ни ја не смем да му приговорим, а кад проговори то се земља тресе и дрвеће се повија и моли за милост. 

Ето шта учини радозналост, боље да си ћутао  319.gif

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

• Гости

Одлично, упознали смо се, разменили поздраве и куртоазне речи, а сад би могли мало да пређемо на ствар и да се сви потрудимо те да се ангажујемо на темама које вапе за мудрим одговорима, а истих има мали милион. Као православни хришћани схватамо да је то главни разлог због кога смо овде, зар не.

Подели на овим сајтовима

e, moja prženice......dupla..... 1312_womens 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

trapa рече:

??? ?? ? ?? ?? ?? ??????????.

????? ?? ????? ? ???????? ??????????. ???? 21 ??????. ????? ? ???????? ??????? ???? ??????.

????? ??? ?????? ?? ????????? ?? ????? ? ??????? ????????? ? ???????? ??????????? ??? ??? maher.

????????, ??????, ???, ???? ????  0205_whistling

?????? ??????, ?????????? ? ???? ? ??? srcee.

????? ????????? ? ??????.

????? ?? ????? ?? ????? ?????? ? ????? ????? ????? ?? ??? ???? ?????? ?? ???? ??? ?? ???? ????

??? ??? ??? ??? ?????????? ???????.

?? ?? ????. 0110_hahaha

????? ??? ?????, ?????!

????? ????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ??? ? ?????????? ???????,

?? ??? ? ??? ????????? :-)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима.

Моје име је Марко (26 година).

Живим у Београду, студирам и радим у једној високошколској установи, нисам ожењен, али ћу бити ускоро! Тако сам се договорио са мојим пријатељем Димитријем Плећевићем (наредио ми до Васкршњег поста да то обавим), Медо знаш о чему говорим, мислим да и ти имаш неки договор! Још само жене да нађемо и ето...

1312_womens

Поздрав свима!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

па добро ти нама дошао, онако званично да ти пожелим  1312_womens 0409_feel

јесте, знам вас обојицу, али све остало поричем  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0442_feel 0442_feel 0442_feel

жене има, свега има, а ви како те  0409_feel 0409_feel

Подели на овим сајтовима

pokajnik83 рече:

?????? ??? ?????.

???? ??? ?? ????? (26 ??????).

????? ? ????????, ???????? ? ????? ? ?????? ?????????????? ????????, ????? ??????, ??? ?? ???? ??????! ???? ??? ?? ????????? ?? ????? ?????????? ?????????? ?????????? (??????? ?? ?? ????????? ????? ?? ?? ??????), ???? ???? ? ???? ???????, ?????? ?? ? ?? ???? ???? ???????! ??? ???? ???? ?? ?????? ? ???...

0102_laugh

??????? ?????!

Bog Ti pomogao pokajnice  :smiley:

Dobro nam dosao  1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...